Το καλοκαίρι είναι εδώ! Κι αυτό μπορεί να σημαίνει μόνο ένα πράγμα: έφτασε η ώρα για διακοπές! Πολλοί σκέφτονται τις διακοπές ως μια ευκαιρία να «γεμίσουμε τις μπαταρίες μας» και να απομακρυνθούμε από τη ρουτίνα μας, ωστόσο είναι πολλά παραπάνω. Δεν το λέμε εμείς, αλλά η επιστήμη!

Έρευνες έχουν δείξει ότι ο ανθρώπινος οργανισμός χρειάζεται το ελάχιστο δύο βδομάδες συνεχόμενων διακοπών για να μπορέσει να αποβάλει από το σύστημά του τις τοξίνες και να γεμίσει τις μπαταρίες του.

Οι ειδικοί τονίζουν επιπλέον ότι οι διακοπές είναι πολύ περισσότερα από μια ανάπαυλα μέσα στην ανελέητη ρουτίνα της καθημερινότητας, ενώ συνδέουν τις χαρούμενες στιγμές μαζί με τους δικούς μας ανθρώπους μακριά από τις έγνοιες με καλύτερη υγεία, περισσότερη ενεργητικότητα, καλύτερο ύπνο και αυξημένη οξυδέρκεια.

Κι αν σας λέγαμε ότι μπορείτε να επιτύχετε όλα τα παραπάνω, ενώ θα βρίσκεστε σε έναν επίγειο παράδεισο και χωρίς να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία; 

Κι όμως γίνεται!

Στο Grecotel Marine Palace & Aqua Park και στο Grecotel Creta Palace θα βρείτε όσα χρειάζεστε και άλλα τόσα. Πρόκειται για τα δύο «στολίδια» της Grecotel που βρίσκονται στο «στολίδι» της Ελλάδας, στην Κρήτη!

Το «ταξίδι» μας στην Κρήτη ξεκινά από το Grecotel Marine Palace & Aqua Park, το οποίο βρίσκεται περιστοιχισμένο από πανέμορφα bungalows μέσα σε εξωτικούς κήπους & φοινικόδεντρα σας προσκαλεί να ζήσετε αξέχαστες οικογενειακές στιγμές!

Χτισμένο μέσα σε μία καταπράσινη έκταση στο γραφικό χωριό Πάνορμο του Ρεθύμνου, το οικογενειακό all inclusive Casa Marina θα σας εντυπωσιάσει με την ζεστή φιλοξενία & το διακριτικό του service. Ζητήστε να μείνετε στα οικογενειακά μπάνγκαλοους ανάμεσα στους λουλουδόκηπους ή τα ευρύχωρα family apartments πλήρως εξοπλισμένα με κουζίνα για την άνεσή σας.

Με μία πληθώρα εστιατορίων όλη την ημέρα, πλούσιους μπουφέδες, φανταστικό aqua park, απίθανο mini club για τους μικρούς αλλά και ατέλειωτες επιλογές για σπορ και διασκέδαση στην πανέμορφη Κρήτη.

Μια υπέροχη συλλογή με ξεχωριστά εστιατόρια σας περιμένουν στο Grecotel Marine Palace & Aqua Park για να σας ταξιδέψουν στα αγαπημένα γευστικά μονοπάτια του κόσμου. Εξαιρετικά a la carte μενού από την Ελληνική, Ασιατική, Ιταλική, και Μεσογειακή Κουζίνα φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά ή μια ατελείωτη ποικιλία γεύσεων στο εστιατόριο με διεθνή μπουφέ.

Το all-inclusive πρόγραμμα του resort σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να απολαμβάνετε ότι λαχταράει η όρεξη σας, χωρίς καμία έγνοια: από επικούρεια γεύματα, δροσερά παγωτά, γλυκά, αναψυκτικά, αρωματικούς καφέδες και κοκτέιλ. Μην χάσετε την μοναδική γαστρονομική εμπειρία ενός αυθεντικού Κρητικού δείπνου με βιολογικές πρώτες ύλες στην Φάρμα Agreco. Είναι must!

Σε μια υπέροχη παραλία, βραβευμένη με γαλάζια σημαία, απολαύστε το απέραντο γαλάζιο του Κρητικού Πελάγους τον κρητικό ήλιο και τη θάλασσα. Αν φανείτε τυχεροί θα απολαύσετε επίσης το μοναδικό θέαμα με τα νεογέννητα χελωνάκια Caretta Caretta που σπεύδουν στο κύμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα, καθώς η παραλία αποτελεί ένα από τα τελευταία καταφύγια της θαλάσσιας χελώνας.

«Βουτιά» στη διασκέδαση μέσα από το συναρπαστικό Aqua Park – Kingdom of Poseidon

Η διασκέδαση δεν σταματά εδώ! Καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής σας μπορείτε να… βουτήξετε στην απόλαυση, με πολλά παιχνίδια, φανταστικές νεροτσουλήθρες που δεν τελειώνουν ποτέ, πύργους περιπέτειας για μικρούς και για μεγάλους, σε απίθανα τούνελ και λαβύρινθοι, σε ατέλειωτες πισίνες, υδάτινες διαδρομές με εκτοξευτήρες νερού και πολλά πολλά άλλα, σε μια τεράστια έκταση 6.000 τ.μ. στο πιο προνομιακό σημείο του ξενοδοχείου!

Το mega Αqua Park – Kingdom of Poseidon στο Grecotel Marine Palace & Aqua Park στο Πάνορμο της Κρήτης σπάει όλα τα ρεκόρ στην ψυχαγωγία με ασφάλεια και ξεγνοιασιά για όλη την οικογένεια!

Απίθανες all inclusive διακοπές για όλους όπου τα παιδιά βρίσκουν το δικό τους βασίλειο και οι έγνοιες του μπαμπά και της μαμάς εξανεμίζονται.

Περιλαμβάνει:

  • ALL INCLUSIVE Το all-inclusive περιλαμβάνει πλήρη διατροφή (πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό) καθώς και σνακ, παγωτά, αλκοολούχα και μη ποτά, αναψυκτικά, ζεστά και κρύα ροφήματα. Νερό, αναψυκτικά, μπύρα και κρασί περιλαμβάνονται στο μεσημεριανό και βραδινό)
  • ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ all-inclusive παιδικά γεύματα, παιδικό πρόγραμμα Grecoland & πρόγραμμα Grecoteens για παιδιά 13+ ετών
  • ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ στο φανταστικό  Aqua Park
  • Δωρεάν WIFI
  • ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ PRIVILEGE CLUB ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • 5% ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ

Πάνορμο Ρέθυμνο, Κρήτη

Τ. 28340 51610

Clubmarinepalace.com

grecotel.com

social media@grecotel

Διακοπές που δεν θέλεις να τελειώσουν σε… έναν επίγειο παράδεισο

Συνεχίζουμε με το Κρητικό παλάτι της Grecotel, το οποίο βρίσκεται πάνω σε μία χρυσαφένια αμμουδιά, στο απέραντο γαλάζιο του Κρητικού πελάγους με θέα την Καστροπολιτεία του Ρεθύμνου, το Grecotel Creta Palace!

Ατμοσφαιρικές σουίτες, οικογενειακά μπάνγκαλοους και βίλες με ιδιωτική πισίνα πάνω στη θάλασσα, επιβλητικά σαλόνια και θαλασσινές βεράντες μετατρέπουν κάθε σας διαμονή σε μία αξέχαστη εμπειρία.

Μια εκπληκτική τοποθεσία μπροστά στη θάλασσα είναι το τέλειο σκηνικό για ένα εκλεπτυσμένο γεύμα, 10 μοναδικά εστιατόρια και μπαρ. Με την αύρα του Κρητικού πελάγους, την προσιτή πολυτέλεια διάχυτη σε όλους τους χώρους και το απαράμιλλο σέρβις της Grecotel, θα βιώσετε όλα αυτά που έχετε ακούσει για την Κρήτη και τους ανθρώπους της.

Εδώ το παιδί είναι βασιλιάς! Παιδική χαρά, βοτανόκηπος, περιβόλι με λαχανικά βιολογικής καλλιέργειας που τα παιδιά θα μαγειρέψουν στη διαστημική κουζίνα.

Στον τελευταίο όροφο του Grecotel Creta Palace, με συγκλονιστική θέα, επιμελημένο μενού, εξαιρετική λίστα αποσταγμάτων, signature κοκτέιλ και σέρβις για πολλά βραβεία. Μεταφορικά και κυριολεκτικά το κορυφαίο στέκι του Ρεθύμνου!

Ιδανική και συγχρόνως ασφαλής επιλογή διακοπών. Γιατί για η ασφάλεια ξεκινάει από το δωμάτιο και φτάνει μέχρι τη θάλασσα, υπό τη σκέπη του Grecotel Stay Safe πρωτόκολλο λειτουργίας, ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας.

Το Grecotel Creta Palace είναι ένα μέρος για να χαθείς από τον κόσμο αλλά και μέσα σε αυτόν.

Περιλαμβάνει:

  • ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΩΡΕΑΝ διαμονή έως 14 ετών στο δωμάτιο των γονιών, παιδικά γεύματα στην “Tasty Corner”, και πολλές δημιουργικές εξωτερικές δραστηριότητες από την ομάδα παιδαγωγών και animateurs της Grecotel
  • ΠΡΩΙΝΟ Το διάσημο πρωινό της Grecotel με πανδαισία επιλογών πρωινού, από λαχταριστό American-style buffet μέχρι exclusive a la carte επιλογές πάντα με την προσθήκη τοπικών γεύσεων και φιλεμάτων
  • ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ Το διάσημο πρωινό της Grecotel και πλούσιο δείπνο σε μπουφέ με επιπλέον επιλογές από τοπικές γεύσεις και φιλέματα. Τιμή 38€/ενήλικα, Δωρεάν για min 5 διαν/σεις.
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ VALUE PACK για εμπειρία All Inclusive Επιλογή ξεγνοιασιάς για την ημέρα στην παραλία ή στην πισίνα. Kαφές, ελαφρύ μεσημεριανό, σνακ, παγωτό, νερό και αναψυκτικά για να τα πάρετε μαζί σας στην ομπρέλα ή το δωμάτιο. Κατά τη διάρκεια των γευμάτων νερό, αναψυκτικά και χυμός. Τιμή 23€/ενήλικα. Δωρεάν για min 7 διαν/σεις.
  • Η ΚΑΜΠΑΝΑ ΣΑΣ μπροστά απο τη σουίτα σας, για min 5 διαν/σεις σε σουίτες με ιδιωτική πισίνα
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ με καλούδια και εμφιαλωμένο νερό
  • Δωρεάν WIFI

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

  • «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ & ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ» ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΚΠΤΩΣΗ 25% στο 2ο δωμάτιο της οικογένειας. Επιπλέον δυνατότητα για διπλανά δωμάτια, τραπέζια στα γεύματα, ξαπλώστρες σε παραλία ή πισίνα, βάσει διαθεσιμότητας.
  • ΠΡΟΣΦΟΡΑ ADVANCE DEPOSIT*

    Επωφεληθείτε έως 15% επιπλέον έκπτωση πληρώνοντας προκαταβολή το 50% της διαμονής

  • LONG STAY OFFER από τις καλύτερες του καλοκαιριού!

    πληρώστε 6 νύχτες & μείνετε 7 ή

    πληρώστε 8 νύχτες & μείνετε 10

cretapalace.com

Τηλ. 28310-55181

Κι όσον αφορά τον κοροναϊό; Στα Grecotel θα τον ξεχάσετε! Ο λόγος είναι το Grecotel Stay Safe, το οποίο θα βρείτε στο grecotel.com και αποτελεί ένα ειδικά σχεδιασμένο πλάνο λειτουργίας που εστιάζει στην ασφάλεια και στην ευεξία χωρίς όμως συμβιβασμό στην ποιότητα των υπηρεσιών φιλοξενίας!