Συγκλονιστικές πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας όσο συνεχίζονται οι έρευνες αναφορικά με την δολοφονία της Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, από τον 30χρονο καθ’ ομολογίαν δράστη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο 30χρονος, αφού έριξε στο κενό την κοπέλα, έφτασε κολυμπώντας σε μία άλλη παραλία. Εκεί κρύφτηκε για περίπου 28 ώρες, μέχρι να εντοπιστεί από τους αστυνομικούς.

Όταν το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη, μπαίνοντας στο περιπολικό, το μοναδικό πράγμα που είπε είναι ότι κατέστρεψε τη ζωή του, ενώ αναφέρθηκε καθόλου στην 26χρονη κοπέλα, την οποία είχε σκοτώσει λίγες ώρες νωρίτερα.

Η ιατροδικαστική έρευνα θα δώσει απαντήσεις

Σημειώνεται επιπλέον ότι οι Αρχές αναμένουν απαντήσεις από την ιατροδικαστική υπηρεσία προκειμένου να διαπιστώσουν εάν ο 30χρονος είχε ξυλοκοπήσει την 26χρονη Γαρυφαλλιά προτού τη ρίξει στη θάλασσα από τα βράχια.

Κάποιοι μώλωπες στο σώμα της άτυχης κοπέλας και συγκεκριμένα στο μάτι της, δεν συνάδουν με πτώση σε βράχια. Για τον λόγο αυτό, η Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πειραιά θα ζητούσε φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος ώστε να γίνει σύγκριση με τα τραύματα στο άψυχο σώμα της 26χρονης.

Τέλος, ακόμη δεν έχουν εντοπιστεί τα κινητά τους τηλέφωνα, με το πιθανότερο σενάριο να είναι ο 30χρονος να τα εξαφάνισε αμέσως μετά το έγκλημα.

Συνεχίζει να προκαλεί ο δράστης…

Με σκυφτό το κεφάλι όπως και την πρώτη φορά της προσαγωγής του στον Εισαγγελέα εμφανίστηκε και σήμερα ο 30χρονος καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο.

Ο 30χρονος που οδηγήθηκε το πρωί στον Ανακριτή στο Πρωτοδικείο της Νάξου, ζήτησε και πήρε νέα 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Μαζί του αυτή τη φορά ήταν και ο δικηγόρος του Γιάννης Βλάχος.

Ο 30χρονος την ώρα που έμπαινε στο περιπολικό όχημα της αστυνομίας για να μεταφερθεί και πάλι στο κρατητήριο, το μόνο που είπε είναι «Συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένεια της Γαρυφαλλιάς».

Στο σημείο υπήρχαν και πολίτες που γιούχαραν τον 30χρονο φωνάζοντάς του «Ντροπή».

«Ο 30χρονος μπορεί να πήρε νομικές συμβουλές πριν ομολογήσει»

Στο διάστημα της «εξαφάνισης» του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου αναφέρθηκε και ο συνήγορος της οικογένειας της Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας. Συγκεκριμένα, ο κ. Κούγια τόνισε ότι αντιμετωπίζει με επιφυλάξεις όσα λέει ο 30χρονος.

«Αντιμετωπίζω με επιφυλάξεις όσα λέει ο καθ’ομολογίαν δράστης. Έχει προηγηθεί μία εξαφάνισή του πολλών ωρών πριν την σύλληψή του. Σε αυτό το διάστημα θα μπορούσε να έχει συμβουλευθεί κάποιον συνάδελφό μου για το πώς να κινηθεί ή να αποκρύψει στοιχεία».

Παράλληλα, υπογράμμισε πως θα ζητήσει έρευνα στους σκληρούς δίσκους του ηλεκτρονικού υπολογιστή του καθ’ομολογίαν δράστη, καθώς και στο κινητό του. «Τα τηλέφωνα και οι υπολογιστές ‘μιλάνε’» είπε χαρακτηριστικά.