Όσο περνούν οι μέρες και συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών ολοένα και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το σκοτεινό παρελθόν και τη δράση του αστυνομικού ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε, βίαζε και εξέδιδε συστηματικά και παρά τη θέλησή της την 19χρονη κοπέλα στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 39χρονος αστυνομικός φαίρεται να ήταν μπλεγμένος σε ερωτικό τρίγωνο με πρωταγωνιστές τον αστυνομικό φρουρό πρώην υπουργού, τον 39χρονο, σήμερα, απότακτο υπαρχιφύλακα και την πρώην γυναίκα του.

Το ερωτικό τρίγωνο είχε μάλιστα προκαλέσει τριγμούς στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ., σε σημείο να διαταχθεί ένορκη διοικητική εξέταση. Αφορμή για να έρθει στο φως το ροζ σκάνδαλο ήταν η μήνυση που είχε υποβάλει στην Αστυνομία ο 29χρονος φρουρός υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στην ένορκη εξέτασή του, το πρωί της 17ης Φεβρουαρίου 2019 συνομιλούσε στο messenger με τη σύζυγο του 36χρονου, τότε, συναδέλφου του, με την οποία και διατηρούσε σεξουαλικές επαφές. Ο σύζυγος κάποια στιγμή πήρε το κινητό τηλέφωνο της 26χρονης και προσποιούμενος πως ήταν εκείνη, άρχισε να στέλνει μηνύματα στον 29χρονο.

Οπως υποστήριξε ο 29χρονος  από τη συνομιλία που είχαν κατάλαβε οτι στα μηνύματα δεν ήταν τελικά η ερωμένη του και διέκοψε την επικοινωνία.

Τότε ο 39χρονος έστειλε στον 29χρονο δύο ηχητικά μηνύματα στα οποία υπονοούσε πως θα τον περιμένει στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» για να του «φυτέψει» μια σφαίρα στο κεφάλι. Σύμφωνα με τον 29χρονο, ο απότακτος, πλέον, υπαρχιφύλακας του έστειλε και τρίτο απειλητικό μήνυμα, με αποτέλεσμα να φοβηθεί και να ενημερώσει τους συγγενείς του, που, με τη σειρά τους, ειδοποίησαν την Αστυνομία, άνδρες της οποίας πήγαν στο «Ελ. Βενιζέλος».

Από το υλικό του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος περιφερόταν στους χώρους του αεροδρομίου, με συνέπεια ο 29χρονος να καταθέσει μήνυση σε βάρος του συναδέλφου του.