Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για το μαρτύριο που βίωνε η 19χρονη στην Ηλιούπολη, καθώς ο αστυνομικός- σύντροφός της την εξανάγκαζε στο χρονικό διάστημα που συζούσαν να εκδίδεται με αγνώστους επ’ αμοιβή, σε διάφορα ξενοδοχεία, χωρίς η ίδια να το επιθυμεί και όταν του είπε ότι δεν θέλει να συνεχίσει, εκείνος άρχισε να την χτυπά σε όλο της το σώμα, απειλώντας την ταυτόχρονα με το όπλο που είχε μαζί του.

Ωστόσο τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας από το αποκαλυπτικό διαβιβαστικό της σύλληψης δεν είναι τα μόνα που σοκάρουν.

Ένα νεότερο στοιχείο που έρχεται στο φως είναι πως ο αστυνομικός-σύντροφός της εξανάγκασε την 19χρονη να πάρει μέρος και σε ταινία πορνό.

Μάλιστα η κοπέλα πήρε μέρος στα γυρίσματα ερωτικής ταινίας, έπειτα από ραντεβού που της έκλεισε ο αστυνομικός με ανθρώπους της εταιρίας Sirina.

Την ανάγκασε να πάρει μέρος και σε ταινία πορνό

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, ο αστυνομικός εμφανίστηκε στα γραφεία της εταιρίας του Δημήτρη Σειρηνάκη, «Sirina Entertainment» στο Π. Φάληρο, πριν από δέκα ημέρες.

Συνοδευόταν από την 19χρονη, την οποία και σύστησε ως σύντροφο του. Σκοπός της επίσκεψης τους, όπως εξήγησε ο αστυνομικός στους ανθρώπους της εταιρίας και στον Δημήτρη Σειρηνάκη, ήταν να βάλει την 19χρονη στο χώρο της ερωτικής βιομηχανίας.

Ζήτησε να περάσει από κάστινγκ και να αναλάβει με την σύμφωνη γνώμη των παραγωγών, κάποιο πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια από τις επόμενες ταινίες του Δημήτρη Σειρηνάκη.

Η 19χρονη υπέγραψε συμβόλαιο 50 σελίδων με την εταιρία Sirina. Ακολουθήθηκε η προβλεπόμενη διαδικασία που τηρείται αυστηρά και απαρέγκλιτα απ’ όλους τους συντελεστές που λαμβάνουν μέρος.

Της ζητήθηκε ταυτότητα που πιστοποιεί ότι δεν είναι ανήλικη, ιδιωτικό συμφωνητικό με υπογραφή από ΚΕΠ ή αστυνομικό τμήμα, καθώς και ιατρικές εξετάσεις.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων που πραγματοποιήθηκαν σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών, ο αστυνομικός ήταν απών. Επέστρεψε όταν τα γυρίσματα είχαν ολοκληρωθεί για να παραλάβει την 19χρονη.

Το μπλουζάκι με την επωνυμία Sirina, το οποίο φορούσε κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία, το είχε προμηθευτεί από τα γραφεία της εταιρίας παραγωγής ερωτικών ταινιών.

Σημειώνεται ότι το υλικό κι όλα τα στοιχεία για την παρουσία της 19χρονης στο χώρο των γυρισμάτων έχουν κατατεθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

Αυτό που ερευνούν τώρα οι δικαστικές και αστυνομικές αρχές, είναι οι επαφές που είχε ο αστυνομικός με ένα συγκεκριμένο άτομο, το οποίο στο παρελθόν είχε συλληφθεί ως εγκέφαλος κυκλώματος, κατηγορούμενος για μαστροπεία, εκβιασμό και σύσταση συμμορίας.