Τηλεφωνική επικοινωνία με τον νεαρό από τη Ναύπακτο, ο οποίος κατάφερε να αριστεύσει στις Πανελλήνιες Εξετάσεις, παρά το γεγονός ότι πριν από δύο μήνες είχε χάσει τους γονείς του από κοροναϊό, είχε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Ο πρωθυπουργός, όπως αναφέρει το Nafpaktianews.gr, συνεχάρη τον νεαρό για τη μεγάλη του επιτυχία, αλλά και τη δύναμη ψυχής που απέδειξε.
Μάλιστα, σύμφωνα πάντα με την ίδια πηγή, και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί έχουν εκφράσει την επιθυμία σε συγγενικό πρόσωπο του 18χρονου να επικοινωνήσουν μαζί του.
Σημειώνεται, ότι ο 18χρονος κατάφερε να συγκεντρώσει σχεδόν 18.700 μόρια στις Πανελλαδικές Εξετάσεις.
- Eurojackpot: Οι αριθμοί που κληρώθηκαν για τα 22 εκατ. ευρώ
- «Η μόνη αποτυχία είναι να μην προσπαθείς»: Το συγκινητικό μήνυμα της Λίντσεϊ Βον μετά τον τραυματισμό της στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες
- Γαλλία: Πρώην δάσκαλος κατηγορείται για βιασμό 89 ανηλίκων και δολοφονία μητέρας και θείας – Η δράση του από το 1967 ως το 2022







