Σοκ έχει προκαλέσει η καταγγελία ομαδικού βιασμού μίας 25χρονης στον Άγιο Παντελεήμονα, για την οποία έχουν συλληφθεί μέχρι στιγμής τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19,21 και 27 ετών.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά οι δράστες παρέσυραν τα ξημερώματα με δόλο στο σπίτι τους την 25χρονη γυναίκα που είναι τριών μηνών έγκυος και έχει νοητική στέρηση και τη βίασαν.
Μάλιστα οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως οι δράστες μετέφεραν το θύμα από την πλατεία Ομονοίας με ταξί στο υπόγειο διαμέρισμα τους στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου και τη βίασαν ομαδικώς.
Η νεαρή κατάφερε να δραπετεύσει, πήγε στο Τμήμα Αγίου Παντελεήμονα και κατήγγειλε το συμβάν, με αποτέλεσμα λίγες ώρες αργότερα να πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας τρεις από τους τέσσερις βιαστές.
Η 25χρονη είναι σε κατάσταση σοκ, ενώ η περιγραφή που έδωσε στους αστυνομικούς για τις εφιαλτικές ώρες που έζησε προκαλεί σοκ.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ αναζητείται κι ένας Αφγανός.
Η ΕΛ.ΑΣ διενεργεί εκτεταμένες έρευνες εξέλιξη για τον εντοπισμό του τέταρτου συνεργού τους.
- Μήπως το Σύμπαν σφύζει από ζωή; – Οι εξωπλανήτες με υδρατμούς μπορεί να είναι πιο φιλόξενοι απ’ όσο πιστεύαμε
- Μετρό: Με το «Break on through» των Doors η άφιξη του μετροπόντικα στο φρέαρ του Ευαγγελισμού – Εντυπωσιακό βίντεο
- Καταδίωξη με κλεμμένη μηχανή στο κέντρο της Αθήνας – Συνελήφθη 15χρονος, τραυματίστηκε αστυνομικός







