Συγκλονισμένη εμφανίζεται η 50χρονη καθαρίστρια, η οποία το βράδυ του Σαββάτου έπεσε θύμα βιασμού από 35χρονο σε πολυκατοικία στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η γυναίκα, η οποία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ένοικος πολυκατοικίας βουλγαρικής υπηκοότητας επί της οδού Συμμαχιδών, όπου είχε πάει για να καθαρίσει, της επιτέθηκε και στη συνέχεια, επί ώρες, την κακοποιούσε και την βίαζε. Η γυναίκα κατάφερε να ξεφύγει απο το μπαλκόνι, περνώντας στο διπλανό διαμέρισμα.

«Όλα τα χρόνια καθάριζα σκάλες μόνο, δεν έμπαινα σε ξένα σπίτια. Ήμουν στο ισόγειο, περίμενα στο ασανσέρ και με τράβηξε κάποιος πίσω. Όπως καταλαβαίνετε σε τέτοιες στιγμές δεν είναι εύκολο να δεις το πρόσωπο. Έκανε τα πάντα, για πολλές ώρες. Θέλω να το ξεχάσω, ήδη είμαι με ψυχολόγους», δήλωσε στο OPEN.

Είχε βιάσει 22χρονη και βγήκε έξω με τον νόμο Παρασκευόπουλου

Αλλοδαπός, 35 ετών, είναι, σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο φερόμενος ως δράστης του βιασμού 50χρονης καθαρίστριας, προχθές (Σάββατο) σε διαμέρισμα στα Κάτω Πετράλωνα, ο οποίος έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται από την ΕΛΑΣ.

Σημειώνεται ότι ο φερόμενος ως δράστης είχε φυλακιστεί το 2015 για βιασμό και αποφυλακίστηκε το 2020 με τον νόμο Παρασκευόπουλου.

Συγκεκριμένα, ο 35χρονος Βούλγαρος είχε κακοποιήσει σεξουαλικά μία 22χρονη κοπέλα τον Αύγουστο του 2015.

«Είχε βιάσει την κοπέλα, την είχε τσακίσει στο ξύλο, την απειλούσε ότι θα την σκοτώσει και χτύπησε και τον σκύλο της που προσπαθούσε να την σώσει από τα χέρια του», λένε αστυνομικοί που επικαλείται το ethnos.gr.

Ο 35χρονος, τότε, συνελήφθη άμεσα και μάλιστα είχε οδηγηθεί στη Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για βιασμό, απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, κακοποίηση ζώου, απειλή και διατάραξη.