Δύο παιχνίδια του Γ’ ομίλου διεξάγονται σήμερα, δύο παιχνίδια που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό και το μέλλον των τεσσάρων ομάδων.

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του ομίλου (19:00), Αυστρία και Βόρεια Μακεδονία ρίχνονται στη μάχη στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Euro.

Η Αυστρία είναι στα χαρτιά το φαβορί και θέλει να ξεκινήσει τη διοργάνωση με το δεξί, πετυχαίνοντας σήμερα την πρώτη της νίκη και να βάλει τις βάσεις για την πρόκριση.

Από την άλλη, η Βόρεια Μακεδονία έχει ήδη γράψει ιστορία με τη συμμετοχή της στο Euro, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη της συμμετοχή σε τελική φάση της μεγάλης διοργάνωσης.

Όπως και να έχει, η Βόρεια Μακεδονία θέλει ένα καλό αποτέλεσμα και θα παίξει μονάχα για κάτι τέτοιο, πηγαίνοντας για τη μεγάλη έκπληξη.

Στο τελευταίο παιχνίδι της ημέρας (22:00), Ολλανδία και Ουκρανία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στη «Γιόχαν Κρόιφ Αρένα», στο ντέρμπι του ομίλου.

Οι Ολλανδοί είναι στα χαρτιά το φαβορί, ωστόσο με τον Φρανκ Ντε Μπουρ στον πάγκο τους η απόδοση των Οράνιε έχει πέσει αισθητά.

Ο Ντεπάι αναμένεται να έχει καταλυτικό ρόλο στην πορεία των Οράνιε και ο Ντε Μπουρ περιμένει πολλά από εκείνον.

Από την άλλη, η Ουκρανία του Άντρεϊ Σεβτσένκο μοιάζει να κατεβάζει ένα από τα πιο ποιοτικά ρόστερ των τελευταίων ετών.

Οι Ουκρανοί παίζουν απόψε ως αουτσάιντερ, ωστόσο έχουν δείξει πως είναι ικανοί για εκπλήξεις.