Όλοι έχουμε κάποια πράγματα που αποτελούν βασικούς στόχους ζωής. Η καλή φυσική κατάσταση, η επαγγελματική εξέλιξη, το να ανακαλύψεις τον κόσμο, ταξιδεύοντας ή να τον κάνεις καλύτερο με τη γενναιοδωρία σου. Εκτός από τους μεγάλους στόχους όμως έχουμε και άλλους που μπορεί να μοιάζουν πιο διαδικαστικοί, αλλά κάνουν τελικά μεγάλη διαφορά στη ζωή μας συνολικά.

Ένας από αυτούς είναι και το αποκτήσουμε το σπίτι που ονειρευόμαστε. Αυτό μπορεί να σημαίνει μία εντελώς νέα αγορά ή μία ανακαίνιση ενός υπάρχοντος σπιτιού.

Ό,τι κι αν σημαίνει για εσάς, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να το τολμήσετε! Γιατί το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home μειώνει  το σταθερό επιτόκιό του στο 2,6%, ενώ παράλληλα διαθέτει ευνοϊκούς όρους χρηματοδότησης . Το Attica My Home σάς καλύπτει για αγορά κατοικίας ή εργασίες ανέγερσης, αποπεράτωσης, επέκτασης ανακαίνισης ή επισκευής της κατοικίας σας, ή για  αγορά οικοπέδου με σκοπό την ανέγερση).

Επιπλέον, σας προσφέρει μία σειρά από πολύτιμους λόγους για να το επιλέξετε. Πιο συγκεκριμένα:

-Σταθερό επιτόκιο από 2,6%, πλέον εισφοράς Ν.128/75, σήμερα 0,12%

-Έκπτωση στο κυμαινόμενο επιτόκιο για ακίνητα υψηλής ενεργειακής απόδοσης

– Επιλογή σταθερού, κυμαινόμενου ή συνδυαστικού επιτοκίου, σταθερής και κυμαινόμενης διάρκειας

-Προνομιακά πακέτα ασφάλισης κατοικίας

– Αναλυτικότερα, τα χαρακτηριστικά του:

– Δυνατότητα επιλογής σταθερού επιτοκίου από 2,6% και στη συνέχεια κυμαινόμενου ή κυμαινόμενου επιτοκίου από 2,55% εξαρχής πλέον εισφοράς Ν.128/75, σήμερα 0,12%

– Ποσό χρηματοδότησης  έως και €300.000

– Διάρκεια δανείου έως 30 έτη

– Χρηματοδότηση που ανέρχεται έως και στο 80% της εκτιμηθείσας αξίας ακινήτου

Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το Στεγαστικό Δάνειο Attica My Home στο https://www.atticabank.gr/