Ένα από τα πιο εκνευριστικά προβλήματα στα γυναικεία μαλλιά είναι το φριζάρισμα. Ατίθασες άκρες που πηγαίνουν προς κάθε κατεύθυνση είναι γνωστό πρόβλημα για όσες τους ταλαιπωρεί το φριζάρισμα. Το κύριο αίτιο του προβλήματος είναι η υγρασία την οποία απορροφούν τα μαλλιά καθώς το εξωτερικό τους στρώμα είναι πορώδες. Υπάρχουν πολλές φυσικές λύσεις όπως το να μη λούζετε τα μαλλιά σας με καυτό νερό, παρ’ όλα μπορείτε επίσης να το ελέγξετε με κατάλληλα προϊόντα. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια από αυτά τα οποία μπορείτε να βρείτε στο e-shop  https://www.ariane.gr/.

#1 Alterna Caviar Smooth Anti-Frizz Dry Oil

Είναι ξηρό λάδι, ιδανικό για άμεση λάμψη και προστασία των άκρων από το φριζάρισμα. Ακόμη, είναι φτιαγμένο για όλους τους τύπους μαλλιών και έχει αποδειχθεί πως μπορεί να ελέγξει το φριζάρισμα έως και 8  ώρες. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε σαν θερμοπροστατευτικό ψεκάζοντας το σε βρεγμένα μαλλιά πριν το στέγνωμα.

https://www.ariane.gr/markes/alterna/seires/caviar-smooth-anti-frizz/alterna-caviar-smooth-anti-frizz-dry-oil-mist-147ml_229490/

#2  Kerastase Chronologiste Thermique Regenerant

Η σειρά Kerastase Chronologiste αποτελούν ένα τεχνολογικό επίτευγμα καθώς περιέχουν «μόριο Abyssine» που ανακαλύφθηκε σε ηφαιστειακές ρωγμές στον Ειρηνικό Ωκεανό. Είναι ιδανικό για φριζαρισμένα μαλλιά καθώς βελτιώνει την υφή της τρίχας, προστατεύει από τη θερμότητα και προσφέρει ενυδάτωση έως και 87% . Ελέγχει το φριζάρισμα 24 ώρες αλλά μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως προϊόν styling.

https://www.ariane.gr/markes/kerastase/seires/chronologiste-2/kerastase-chronologiste-thermique-regenerant-150ml_230790/

#3 Chi Royal Treatment Pearl Complex

Η συγκεκριμένη θεραπεία για όλους τους τύπους μαλλιών βοηθά στην καταπολέμηση του φριζαρίσματος καθώς δαμάζει και επιδιορθώνει τις σπασμένες άκρες. Για μεταξένια απαλά μαλλιά γεμάτα λάμψη χρησιμοποιήστε το ομοιόμορφα σε όλο το μήκος και τις άκρες σε βρεγμένα μαλλιά. Η σύνθεση του είναι φιλική για το χρήστη καθώς δεν περιέχει parabens.

https://www.ariane.gr/markes/chi/seires/royal-treatment/chi-royal-treatment-pearl-complex-177ml_230954/

#4 L’Oreal Professionnel Mythic Oil Huile Originale

Από τα διασημότερα λαδάκια μαλλιών της αγοράς. Εμπλουτισμένο με έλαιο αβοκάντο και έλαιο καρπού σταφυλιού προσφέρει θρέψη και απαλότητα σε όλους τους τύπους μαλλιών. Διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών αποφεύγοντας το σπάσιμο της τρίχας και η μυρωδιά του εμπνευσμένη από τη Μέση Ανατολή…σας ταξιδεύει!

https://www.ariane.gr/markes/l-oreal-professionnel/seires/mythic-oil/l-oreal-professionnel-mythic-oil-huile-originale-100ml_200698/

 

#5 Sebastian Professional Dark Oil Shampoo

Πέρα από την εντυπωσιακή εμφάνιση στο μπουκάλι, σας εγγυάται και εντυπωσιακές εμφανίσεις με μαλλιά λαμπερά και με όγκο. Είναι εμπλουτισμένο με έναν συνδυασμό ελαίων που δίνει λάμψη στα μαλλιά αλλά τα καθαρίζει σε βάθος. Εφαρμόστε, κάνοντας απαλό μασάζ στο τριχωτό της κεφαλής και ξεβγάλετε με άφθονο νερό. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει!

https://www.ariane.gr/markes/sebastian-professional/seires/dark-oil/sebastian-professional-dark-oil-shampoo-250ml_226472/

Επισκεφθείτε το online shop στη διεύθυνση https://www.ariane.gr/ και την σελίδα των κομμωτηρίων Ariane στη διεύθυνση https://ariane-coiffure.gr/ .

Επισκεφθείτε τα κομμωτήρια στις διευθύνσεις