Ο αποχαιρετισμός της αρραβωνιαστικιάς του Γιώργου, του νεαρού που έπεσε θύμα δολοφονικής επίθεσης μαζί με την αδερφή του στη Μακρινίτσα Πηλίου, ραγίζει  καρδιές.

Η συντετριμμένη κοπέλα δεν έχει λόγια για να περιγράψει τον πόνο για την απώλεια του εκλεκτού της καρδιάς της, τον οποίο, όπως λέει, θα έχει πάντοτε στην ψυχή της.

Ηταν μαζί με τον Γιώργο, όταν ήχησε το μοιραίο τηλέφωνο. Η Κωνσταντίνα (σ.σ. η αδερφή του) ήταν που τον καλούσε για βοήθεια. Το νεαρό ζευγάρι βρισκόταν στην Πορταριά, τον τόπο καταγωγής της κοπέλας.

Ο Γιώργος έφυγε βιαστικός για να υπερασπιστεί την οικογένειά του. Δεν ξαναγύρισε πίσω ποτέ!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα taxydromos.gr, σε ανάρτησή της η κοπέλα επισημαίνει: «Κάθομαι και σκέφτομαι τι να γράψω… Είναι τόσα πολλά που τελικά φτάνω στο συμπέρασμα ότι τα λόγια είναι τόσο περιττά και ο πόνος τεράστιος… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το χαμόγελό σου και την αγκαλιά σου.. Ησουν, είσαι και θα είσαι για πάντα στην καρδιά μου, αν και έχει γίνει χίλια κομμάτια… Εχεις παρέα την αδερφούλα σου τώρα. Καλό Παράδεισο, ομορφιά μου…».

Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση

Με πρόθεση να σκοτώσει πήγε στη Μακρινίτσα ο 31χρονος φερόμενος ως δράστης του άγριου φονικού, αφού τα δυο αδέλφια φέρουν από ένα καθοριστικό χτύπημα στην καρδιά που τους οδήγησε στον θάνατο, αναφέρει η ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως αναφέρει ρεπορτάζ της ΕΡΤ, το χτύπημα που τους κατάφερε με το μαχαίρι, που είχε στην κατοχή του (25εκ. λάμα) από το καλοκαίρι πάνω του – σύμφωνα με τις δηλώσεις και του συνηγόρου του φερόμενου ως δράστη – εισχώρησε και στα δυο αδέλφια τόσο βαθιά, που η τρώση προκάλεσε ρήξη του μυοκαρδίου σε τέτοια και τόση έκταση που δεν γίνεται χωρίς πρόθεση.

Στην ιατροδικαστική έκθεση, που υπογράφει η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή, επιπλέον περιγράφονται και τα τραύματα στην κοιλιακή χώρα και στο στέρνο, τα οποία όμως δεν ήταν τα μοιραία.

Σε σχέση με τα τραύματα στην καρδιά αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι «τα χτυπήματα σε βάρος των δυο αδελφών στην καρδιά, έχουν κατωφερή πορεία», είτε γιατί τα θύματα είχαν ήδη λυγίσει από τις προηγούμενες μαχαιριές, είτε γιατί προσπάθησαν να προστατευθούν και είχαν λυγίσει το σώμα τους. Παρατήρηση, που οδηγεί στο συμπέρασμα, σύμφωνα πάντα με την ιατροδικαστική έκθεση, ότι ο φερόμενος ως δράστης βρίσκονταν σε πλεονεκτική θέση.