Τις επιλογές της Εθνικής ομάδας σχολίασε ο Αλέκης Κούγιας, μετά την ισοπαλία με τη Γεωργία. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ αναφέρθηκε στις κλήσεις του Φαν Σιπ, λέγοντας πως με Παπασταθόπουλο, Μανωλά, Σιόβα, αλλά και τον Κώτσιρα, η Εθνική δε θα δεχόταν ούτε φάση από τη Γεωργία.

Αναλυτικά η δήλωση του Αλέξη Κούγια:

1. Είδατε πόσο δικαιώνομαι για το ότι πρέπει άμεσα, μετά την ανάδειξη της Προεδρίας από τον Ζαγοράκη, να επιστρέψει η έννοια της αξιοκρατίας και να πάψουν τα μανατζεριλίκια στην Εθνική ομάδα;

Με Κότσιρα δεξί μπακ (τον καλύτερο Έλληνα αυτή την στιγμή στην θέση του δεξιού μπακ με οποιοδήποτε σύστημα), με τον Παπασταθόπουλο, με Μανωλά, με Σιόβα ακόμη και αμυντικό χαφ, υπήρχε περίπτωση να κάνουν έστω και μία φάση στην περιοχή μας αυτοί οι φιλότιμοι Γεωργιανοί;

Συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά τα υπόλοιπα που παλέψανε.

Ευτυχώς ακόμη δεν χάθηκε τίποτα.

2. Ρε Χρηστάρα, τερματοφύλακα (συγνώμη θεματοφύλακα ήθελα να πω) της ΑΕΛ, έφαγες τα λεφτά του φτωχού του φούρναρη;

Όπως μου είπε σήμερα στο γραφείο μου ο κ. Δαλακούρας, αρτοποιός από την Λάρισα, τότε που μοίραζες ψωμί σε κάποιους κρατικούς φορείς (το παλιό ΠΑΣΟΚ ανοίγει πόρτες), σε εμπιστεύτηκε, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ;, ψωμί αξίας 11.000€ !!! και από τότε το 2009 όλο τον εξοφλείς αύριο και από ότι έμαθα είναι ένας φτωχός βιοπαλαιστής που ξυπνάει κάθε μέρα στις 3 το πρωί και δεν είναι μυαλοπώλης σαν και σένα, ούτε είναι ιδιοκτήτης εταιρείας κοινωνικού σκοπού που εισπράττει διαφημίσεις από την Περιφέρεια.

Είμαι σίγουρος ότι η κα Βουλευτής το αγνοεί αυτό το δυσάρεστο γεγονός και από την παχυλότατη βουλευτική αποζημίωση της θα εξοφλήσει αυτόν τον φουκαρά γιατί έρχεται και Πάσχα.

Αλήθεια δεν το πίστευα, νόμιζα ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο.

Μού τηλεφώνησε και κάποιος από την Γερμανία, δεν θέλω να πιστέψω ότι υπάρχουν και άλλοι, γιατί έμαθα ότι αγόρασες και καινούργιο αυτοκίνητο, αλλά μπορεί να μην είναι και αλήθεια.

Καλό μήνα και χρόνια πολλά για την σημερινή γιορτή σας.