Υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων – αυτοί που λατρεύουν την Adidas και όλοι οι υπόλοιποι. Μέσα στα χρόνια, πολλές εταιρείες γνώρισαν άνοδο, αλλά και κάθοδο, όσον αφορά την παραγωγή των προϊόντων τους και κατάφεραν να διατηρήσουν την αξία και τη σταθερότητά τους στην αγορά. Η Adidas είναι μια από αυτές τις εταιρείες και αυτό την καθιστά την πρώτη επιλογή, όσων θέλουν να αγοράσουν ένα καλό αθλητικό ζευγάρι παπουτσιών, ανεξάρτητα από την ηλικία τους.

Η συνέπεια στην παραγωγή και παρουσίαση νέων και, ταυτόχρονα, ποιοτικών μοντέλων είναι η μυστική φόρμουλα της επιτυχίας που μας έχει κάνει να λατρέψουμε την Adidas και τα προϊόντα της. Πιθανότατα, όσοι έχετε φορέσει αθλητικά της μάρκας, θα το θυμάστε πολύ καλά, γιατί η αίσθηση και το συναίσθημα που νιώθει κανείς στο τέλος της ημέρας είναι κάτι παραπάνω από εκπληκτικό. Και δεδομένου ότι η άνεση πρέπει να είναι προτεραιότητα για όλους, σήμερα αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε 3 συνδυασμούς για υπέροχα outfit, που είναι κατάλληλα για κάθε περίσταση, είτε στη δουλειά, είτε σε καθημερινές βόλτες και υποχρεώσεις.

Φούστα με αθλητικά – είναι τελικά καλός συνδυασμός;

Ω! ναι! Ανέλπιστα καλός συνδυασμός! Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα πιο ενδιαφέροντα outfit που μπορούμε να δούμε στην πόλη, περπατώντας με φίλες ή πηγαίνοντας για ψώνια. Αυτή η εμφάνιση είναι επίσης μια αγαπημένη επιλογή των γυναικών που αγαπούν να ταξιδεύουν και χρειάζονται μέγιστη άνεση για τα πόδια τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, αλλά ταυτόχρονα θέλουν οι φωτογραφίες τους να είναι ωραίες και εντυπωσιακές. Τα λευκά sneakers είναι υπέροχα για την άνοιξη και το καλοκαίρι, όταν ο καιρός είναι καλός και η βροχή δεν μπορεί να χαλάσει το λευκότατο λευκό των αθλητικών μας. Η φούστα μπορεί να είναι μακριά ή κοντή – ό,τι κι αν επιλέξεις, να είσαι σίγουρη ότι θα ταιριάζει φανταστικά με τα αγαπημένα σου sneakers!

Αθλητικά και κομψή εμφάνιση για το γραφείο μπορούν να πάνε μαζί;

Το μπλέιζερ με γυναικεία sneakers είναι από τους συνδυασμούς που ταιριάζουν τέλεια σε κάθε χώρο και περίσταση. Δεν έχει σημασία αν πρόκειται για το γραφείο ή για έναν περίπατο με φίλους. Ο συνδυασμός μπλέιζερ και αθλητικά σου εγγυάται κομψότητα και στιλ και φυσικά δεν είναι τυχαίο που αποτελεί αγαπημένη επιλογή των γυναικών για κάθε τους εμφάνιση. Μπορείς να συνδυάσεις λευκά sneakers με ένα χρωματιστό μπλέιζερ ή να ταιριάξεις τις αποχρώσεις τους, ειδικά αν είσαι από αυτές που προτιμούν την κομψή απλότητα της μονοχρωμίας. Αν αυτή είναι η δική σου περίπτωση, τότε μπορείς να συνδυάσεις τα αθλητικά σου σχεδόν με όλα σου τα ρούχα.

Τζιν και Adidas – ένας διαχρονικά κλασικός συνδυασμός

Όταν μιλάμε για κλασικά και διαχρονικά στιλ, συνήθως εννοούμε ένα συνδυασμό, που έχει αντέξει στο χρόνο και συνεχίζει να είναι από τους πιο αγαπημένους. Όταν γίνεται λόγος για το συνδυασμό τζιν με αθλητικά, αυτό που μας έρχεται στο μυαλό αμέσως είναι το πολυαγαπημένο, unisex μοντέλο Superstar, το οποίο είναι απίστευτα άνετο και μπορεί να ταιριάξει υπέροχα με κάθε ρούχο. Μέσα στα χρόνια, κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο διαχρονικά και δημοφιλή μοντέλα αθλητικών, κάτι που είναι απόλυτα λογικό, αν σκεφτούμε την άνεση που μας χαρίζει ακόμα και στις πιο απαιτητικές μέρες.

Η Adidas διαθέτει μοναδικά μοντέλα αθλητικών, που συνδυάζονται εξαιρετικά, τόσο με αθλητικά ρούχα για την προπόνηση, όσο και με ρούχα για το γραφείο και τις καθημερινές εξορμήσεις στην πόλη. Εκτός από την εντυπωσιακή εμφάνιση, η άνεση και η αντοχή είναι άλλα βασικά χαρακτηριστικά που θαυμάζουν εκατομμύρια άνθρωποι, και αυτά καθορίζουν την τεράστια ζήτηση για προϊόντα της εταιρείας, ακόμη και μετά από τα τόσα χρόνια δημιουργίας της. Η άνοιξη πλησιάζει και αυτό που βλέπουμε όλο και πιο συχνά στους δρόμους είναι οι φανταστικοί συνδυασμοί μεταξύ αθλητικών παπουτσιών και των αγαπημένων μας ρούχων. Απλώς ρίξε μια ματιά γύρω σου και εμπνεύσου από τα πιο ωραία και δημιουργικά outfit!