Ανατροπή των δεδομένων στην έρευνα της ΕΛΑΣ για τον ξυλοδαρμό του 28χρονου αστυνομικού με την ανάκληση της κατάθεσης βασικού μάρτυρα που είχε υποδείξει έναν 30χρονο Ελληνοιρακινό από την Μαγούλα ως το πρόσωπο που έριξε τον ένστολο από την υπηρεσιακή μοτοσυκλέτα.

Ο εν λόγω μάρτυρας, ο οποίος είναι συγγενής του 30χρονου υπόπτου, στην νεότερη κατάθεση του-που αποκαλύπτει «in.gr» – ενώπιον των δικαστικών λειτουργών ανέφερε ότι ο Ελληνορακινός δεν είναι αυτός που έριξε τον αστυνομικό αλλά έτρεξε εκ των υστέρων στο σημείο.

Συμπληρώνοντας ότι την αναγνώριση δεν την έκανε βλέποντας δελτία ειδήσεων τηλεοπτικού σταθμού, όπως έλεγε αρχικά, αλλά μετά από υπόδειξη βίντεο από την ΕΛΑΣ.  Επιπλέον ο νομικός εκπρόσωπος του 30χρονου, δικηγόρος Αθηνών κ Παύλος Σαράκης  σε υπόμνημα του παρουσιάζει σειρά άλλοθι που φαίνεται να είχε ο 30χρονος που αρνείται ότι ήταν στην Ν. Σμύρνη την επίμαχη περίοδο.

Με βάση αυτά τα νεότερα δεδομένα θεωρείται πιθανόν  ο νεαρός «κουκουλοφόρος» που γκρέμισε τον αστυνομικό  από το δίκυκλο του να είναι τελικώς ασύλληπτος.