Χειροπέδες σε έναν 30χρονο ιδιοκτήτη καταστήματος πέρασαν οι αστυνομικοί του τμήματος της Λαμία μετά από καταγγελία που έκανε 20χρονη υπάλληλός του για σεξουαλική επίθεση εναντίον της.
Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 30χρονος αλλοδαπός εργοδότης της τη θώπευσε το βράδυ της Δευτέρας (22/2) σε απαγορευμένο σημείο, «προσβάλλοντας βάναυσα την αξιοπρέπεια και την προσωπικότητά της».
Η κοπέλα έφυγε από τη δουλειά της και το επόμενο πρωί κατήγγειλε το περιστατικό στην Ασφάλεια Λαμίας. Οι αστυνομικοί πήγαν στο κατάστημα και συνέλαβαν τον 30χρονο προκειμένου να τον οδηγήσουν στη δικαιοσύνη.
Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.
- Κ. Μητσοτάκης: Η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στο ναυπηγείο του Λοριάν για την ύψωση της ελληνικής σημαίας στη φρεγάτα «Κίμων»
- Το «εξωγήινο» πλάσμα με τα 24 μάτια που μπορεί να παρατηρεί τα πάντα σε μια στιγμή
- Προσοχή! Έρχεται κακοκαιρία με μεγάλο όγκο νερού, εντάσεις και ραγδαιότητες – Χιόνια σε χαμηλότερα υψόμετρα


![Βουλή: Τα ΕΛΤΑ στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας [Live]](https://www.ot.gr/wp-content/uploads/2025/10/ELTA3-600x338.jpg)



