Πώς θα γιορτάσετε φέτος την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Εμείς θα πάρουμε το ταίρι μας για έναν μεγάλο περίπατο –αν ο καιρός το επιτρέψει- σε μερικές από τις αγαπημένες μας γωνιές της πόλης. Και θα απολαύσουμε τις κοινές μας στιγμές ακόμη περισσότερο, κι ας στερηθούμε το δείπνο στο αγαπημένο μας εστιατόριο. Γιατί φέτος, αντιληφθήκαμε καλύτερα από ποτέ πόσο τυχεροί είμαστε που απολαμβάνουμε τα μεγαλύτερα προνόμια: Την αγάπη και την υγεία. Θα τα γιορτάσουμε μαζί, προσφέροντας στο ταίρι μας το πιο ταιριαστό και hi-tech δώρο –και η Huawei θα φροντίσει να λάβουμε και εμείς το δικό μας. Και φυσικά, μέχρι το τέλος του μήνα έχουμε την ευκαιρία να αξιοποιήσουμε τα Winter Offers της Huawei για να προμηθευτούμε κορυφαία hi-tech δώρα σε προνομιακές τιμές, για εμάς και τους αγαπημένους μας.

Χτυποκάρδια στην οθόνη

Μπορείτε να σκεφτείτε κάτι πιο κατάλληλο για την ημέρα του έρωτα, από ένα smartwatch που καταγράφει τους καρδιακούς του παλμούς; Το Huawei GT 2 Pro, ένα από τα δημοφιλέστερα wearables της Huawei θα είναι πάντα στο χέρι του για να του θυμίζει τον έρωτά σας –αλλά και να αναβαθμίζει το στυλ του- αφού μπορεί να παραμένει διαρκώς αναμμένο (όπως και η αγάπη σας). Αρκεί να το φορτίζει περίπου κάθε δύο εβδομάδες, για να έχει στη διάθεσή του τόσο τον έξυπνο έλεγχο καρδιακών παλμών, όσο και τις λειτουργίες ειδοποίησης κλήσης. Και θα φέρει δώρο για εσάς ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Huawei –και το πρώτο με ορθογώνια πρόσοψη- το Huawei Watch FIT. Για να είστε ακόμη πιο ταιριαστοί!

Δώρο υγείας και αγάπης

Με δεκάδες λειτουργίες για παρακολούθηση της φυσικής του άσκησης και υγείας, το Huawei GT 2 Pro θα γίνει ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινότητά του. Κίνητρο για γυμναστική και εργαλείο που θα αναβαθμίσει τις προπονήσεις του, το smartwatch της Huawei θα τον βοηθήσει να γνωρίσει καλύτερα το σώμα του και τις λειτουργίες του, να βελτιώσει την ποιότητα του ύπνου του, να γεμίσει τη μέρα του με μουσική και, φυσικά, να παρακολουθήσει τους παλμούς της καρδιάς του –και να διαπιστώσει με τα ίδια του τα μάτια πόσο επιταχύνονται όταν σας αντικρίζει.

Με οθόνη αφής υψηλής ακρίβειας AMOLED 1,39 ιντσών και ανάλυση οθόνης 454×454 pixels, αλλά και μια εξαιρετικά πλούσια γκάμα χρωμάτων και λεπτή σχεδίαση που ξεπερνά κατά πολύ εκείνη των οθονών LCD, θα χαίρεται ακόμη περισσότερο όταν βλέπει τις κλήσεις σας να χτυπούν μέσω Bluetooth στο νέο του smartwatch. Η μίνιμαλ αισθητική του Huawei GT 2 Pro θα ταιριάζει με κάθε του look, προσθέτοντάς του έναν σύγχρονο, stylish αέρα,  κατάλληλο και για το γραφείο και για την προπόνηση.

Δυο smartwatch που κλέβουν την παράσταση

Στη διάρκεια του εορταστικού σας περιπάτου –ή και του εορταστικού σας jogging- μπορείτε να δοκιμάσετε μαζί τα νέα σας smartwatches. Και ίσως δυσκολευτείτε να επιλέξετε ποιος θα κρατήσει ποιο, αφού το Huawei Watch FIT, με την ιδιαίτερη παραλληλόγραμμη οθόνη του και τα τρία διαφορετικά χρώματα από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε, ξεχωρίζει εξίσου για την κομψότητά του.

Παράλληλα, είναι και εκείνο εξοπλισμένο με 96 διαφορετικά προγράμματα προπόνησης, τα 11 εκ των οποίων είναι επαγγελματικά και τα 85 προσαρμοσμένα, με εντυπωσιακά animations γρήγορης προπόνησης, για να σας «παρασύρει» στο κυνήγι του ευ ζην.

Καμιά σημαντική πληροφορία δεν ξεφεύγει από την AMOLED οθόνη των 1.64 ιντσών του Huawei Watch FIT: Καρδιακοί παλμοί, ύπνος, στρες, κορεσμός οξυγόνου στο αίμα (SPO2), ακόμη και ξεχωριστή εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου, βρίσκουν χώρο στην ευκρινή οθόνη, με αναλογία 70% προς το «σώμα» του smartwatch.

Και δεν θα σας προδώσει ποτέ, αφού χάρη στην αρχιτεκτονική διπλού chipset και στο σύστημα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, η μπαταρία του φορτίζει γρήγορα και μπορεί να διαρκέσει ακόνη και 10 ημέρες με τυπική χρήση.

Έτσι, θα είστε σίγουροι ότι η καρδιά σας φτερουγίζει μόνο εξαιτίας του βλέμματός του και ότι η προπόνησή σας είναι όσο το δυνατόν πιο αποδοτική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι να προμηθευτείτε το δώρο του εγκαίρως, καθώς η προσφορά θα ισχύει μέχρι και τις 14 Φεβρουαρίου.

Και αν φανείτε ασυνεπείς, θα καταφέρετε να διορθώσετε το σφάλμα σας με κορυφαία hi-tech δώρα σε προνομιακές τιμές, αξιοποιώντας τα Huawei Winter Offers 2021 που θα συνεχίσουν να «τρέχουν» μέχρι το τέλος του μήνα. Laptops, tablets, smartphones και wearables υπόσχονται να αναβαθμίσουν την καθημερινότητά του και να του θυμίζουν διαρκώς την αγάπη σας.

Συγκεκριμένα, στα Winter Offers της Huawei μπορείτε να ανακαλύψετε υπερσύγχρονα smartphones, όπως τα P40 Pro, P40 Lite, P40 Lite e, P Smart 2021, P Smart S, Y6P, YP5, P30 Lite, Nova 5T και Y7 2019, ικανά να ανταποκριθούν σε κάθε ανάγκη -αλλά και σε κάθε προϋπολογισμό-, όπως επίσης και laptops όπως τα Mateboox X Pro, Matebook D15 και Matebook D14 που εντυπωσιάζουν τόσο με τις δυνατότητες όσο και με τον κομψό σχεδιασμό τους.

Και φυσικά, οι στιγμές που περνά βλέποντας ταινίες και σειρές ή ακούγοντας μουσική στο σπίτι, θα γίνουν ακόμη πιο απολαυστικές μέσα από τα tablets MatePad WiFi και Matepad Pro, αλλά και τα στυλάτα ασύρματα ακουστικά με dynamic noise-cancelling, FreeBuds Pro.

Μπορείτε να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα της Huawei μέσα από τους λογαριασμούς της εταιρείας στο Facebook και το Instagram, αλλά και μέσα από το κανάλι της στο YouTube.