Κάθε χρόνο, ο Κάι Σεν, ο κινέζος θεός του πλούτου, το όνομα του οποίου σημαίνει… θεός του πλούτου, έχει μια τεράστια ευθύνη: Να ευλογήσει το νέο σεληνιακό έτος και να χαρίσει στους πιστούς του, που συνήθως προέρχονται από τον ταοϊσμό ή την κινεζική λαϊκή παράδοση, με αφθονία. Φέτος, οι υποχρεώσεις του αυξάνονται ακόμη περισσότερο, καθώς αναλαμβάνει να φέρει όσο περισσότερο πλούτο μπορεί και στην Ελλάδα, μέσα από ένα ολοκαίνουργιο slot που φέρει το όνομά του –αλλά και τη χάρη του.

Book of Cai Shen

Το Βιβλίο του Κάι Σεν αποδεικνύεται εξόχως… ευκολοδιάβαστο. Το ολοκαίνουργιο slot της iSoftBet φέρνει στις οθόνες μας την αισθητική του κινεζικού πολιτισμού και υπόσχεται τα πλούτη της αρχαίας αυτοκρατορίας.

Στoυς πέντε κυλίνδρους και τις τρεις σειρές του παιχνιδιού, που διαθέτει 10 γραμμές κέρδους, θα συναντήσουμε ένα πλήθος από εντυπωσιακά σύμβολα, τοποθετημένα πολύ ταιριαστά επάνω στο ολόχρυσο βιβλίο του Κάι Σεν.

Αγαλματίδια δράκων, ιερογλυφικά, πολύτιμα δαχτυλίδια, κόκκινοι φάκελοι και, φυσικά, ο ίδιος ο Κάι Σεν είναι οι καλύτεροι φίλοι μας, σε ένα παιχνίδι με πολλαπλασιαστές κέρδους έως x11,069.

Εκτός από το κλασικό slot, το Book of Cai Shen μας προσφέρει και bonus γύρους με Free Spins και δυνατότητα second chance, για τις περιπτώσεις που η τύχη δεν θα μας χαμογελάσει με την πρώτη.

Για να ενεργοποιηθούν τα Free Spins χρειαζόμαστε τρία ή περισσότερα book scatters. Ανάλογα με τον αριθμό των book scatters, εξασφαλίζουμε 10 Free Spins με έως και x200 απόδοση σε κάθε ποντάρισμα.

Το ίδιο το στήσιμο του παιχνιδιού, επάνω στις σελίδες ενός βιβλίου αντί των κλασικών αιγυπτιακών κυλίνδρων που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στα slots, προσθέτει ενδιαφέρον στο gameplay, ενώ παραμένει εντυπωσιακό και ξεκούραστο για τον παίκτη.

Και όλα αυτά υπό τους ήχους παραδοσιακής κινεζικής μουσικής που προσθέτει μια επιπλέον πινελιά αυθεντικότητας σε ένα παιχνίδι αποφασισμένο να μας ταξιδέψει στη μαγεία της Άπω Ανατολής.

Ας παραγγείλουμε, λοιπόν, τα αγαπημένα μας spring rolls και νουντλς και ας εξερευνήσουμε τον πολυτελή κόσμο του Κάι Σεν.