Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ χωρίζουν και επίσημα, σύμφωνα με πολλές πηγές του Page Six, που αναφέρουν ότι «το διαζύγιο είναι επικείμενο» για το ζευγάρι του Χόλιγουντ, με την Καρντάσιαν να προσλαμβάνει τη γνωστή δικηγόρο διαζυγίων Λόρα Βάσερ.

«Βόμβα» έσκασε στα αμερικανικά ΜΜΕ που αναφέρουν πως η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο.

Kanye West and Kim Kardashian West are living separately and in couples counseling after six years of marriage, a source close to the family tells NBC News.

Δημοσιεύτηκε από NBC News στις Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2021

Το διάσημο ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και έξι χρόνια και έχει αποκτήσει τέσσερα παιδιά, ωστόσο τα πράγματα στην σχέση τους δεν πηγαίνουν καθόλου καλά τους τελευταίους μήνες.

Αναφορές στις ΗΠΑ τονίζουν πως ο γάμος τους οδεύει προς το τέλος, με πηγή κοντά στο ζευγάρι, να αναφέρει σε βρετανικό ταμπλόιντ πως «Κρατούν χαμηλό προφίλ για το θέμα, αλλά έχουν τελειώσει. Η Κιμ έχει προσλάβει την Λόρα Βάσερ και βρίσκονται σε συνομιλίες επίλυσης της σχέσης τους».

Ο Γουέστ έχει εγκαταλείψει την οικογένεια Καρντάσιαν

Όπως αναφέρει η Daily Mail, δεν πέρασε απαρατήρητο ότι τα Χριστούγεννα για πρώτη φορά ο Γουέστ δεν δημοσίευσε φωτογραφίες με κάποιο από τα μέλη της οικογένειας Καρντάσιαν, ενώ από τον Νοέμβριο, μετά τις εκλογές, δεν ποστάρει στο twitter, πέρα από ελάχιστες φορές και χωρίς την Κιμ, συνήθως με τον ίδιο να οδηγεί το αυτοκίνητό του.

Η τελευταία φορά που εμφανίστηκε δημόσια με την οικογένεια Καρντάσιαν, ήταν τον Οκτώβριο στα 40α γενέθλια της Κιμ.

Από τότε, έχει κάνει το Γουαϊόμινγκ την βάση του. Μάλιστα, μία ημέρα μετά τα γενέθλια της Κιμ έφυγε για την Ταϊτή μόνος του.

«Εμφανίστηκε αργά και έφυγε νωρίς. Το μόνο που έκανε ήταν να πάει το ολόγραμμα του πατέρα της, Ρόμπερτ Καρντάσιαν και μετά έφυγε όσο πιο γρήγορα μπορούσε», ανέφερε πηγή στην Page Six προσθέτοντας πως ο Κάνιε «Έχει εγκαταλείψει την οικογένεια. Δεν θέλει να έχει σχέση μαζί τους».

Άλλη πηγή στο PEOPLE ανέφερε την ίδια ώρα πως το ζευγάρι «ζει χωριστές ζωές. Η Κιμ εργάζεται σε σημαντικά πρότζεκτ γι’ αυτήν και ο Κάνιε σε δικά του». Τονίζει πως προσπαθούν να μην αφήσουν το επικείμενο διαζύγιο να επηρεάσει την καθημερινότητά τους και γι’ αυτό εστιάζουν στις επαγγελματικές δραστηριότητές τους το τελευταίο διάστημα.