Το Mega επέστρεψε δυναμικά στην ελληνική μυθοπλασία και τα πρώτα σίριαλ έκαναν πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας, η «ΕΞΑΨΗ» κατάφερε να κερδίσει το δυναμικό κοινό στο πρώτο επεισόδιο με 15,4%.

Η «ΕΞΑΨΗ» ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου έκανε θριαμβευτική πρεμιέρα χτες στις 21:00 στο MEGA και μας οδήγησε από τα πρώτα λεπτά σε ένα περιπετειώδες ταξίδι με τους ήρωες να αναζητούν απαντήσεις στα συναισθηματικά αδιέξοδα, στις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής και σε θυελλώδη ερωτικά πάθη.

Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2021

Επεισόδιο 1

Αύγουστος, Ναύπλιο. Ο Αλέξανδρος, η Εβίτα και τα παιδιά έρχονται για διακοπές. Ο Κωστής επιστρέφει μετά από χρόνια απουσίας. Η πρώτη συνάντηση της Κλαίρης και του Αλέξανδρου μοιάζει με κοσμική σύγκρουση. Το σώμα της γνωστής δημοσιογράφου Βίκυς Βούλγαρη βρίσκεται χτυπημένο και εγκαταλελειμμένο. Τι συνδέει πρόσωπα και γεγονότα, εκτός από την καλοκαιρινή… έξαψη;

Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2021

Επεισόδιο 2

Η Βίκυ, νοσηλεύεται, σε κρίσιμη κατάσταση. Η αδερφή της και αστυνομικός, Μαρίνα Βούλγαρη, φτάνει στο Ναύπλιο αναζητώντας την αλήθεια. Το πάθος του Αλέξανδρου και της Κλαίρης, φέρνει τα πάνω-κάτω στις ζωές τους. Υλικό από κάμερες ασφαλείας στρέφει το ενδιαφέρον της αστυνομίας προς έναν απρόσμενο ύποπτο.

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2021

Επεισόδιο 3

Το στιγμιαίο ξύπνημα της Βίκυς πυροδοτεί τη θέληση της Μαρίνας να βρει τον ένοχο. Η Κλαίρη έρχεται αντιμέτωπη με τις υποψίες του Γιάννου, την ώρα που η Εβίτα «ανακρίνει» τον Αλέξανδρο. Το έντονο ενδιαφέρον του Τζώρτζη για την κατάσταση της Βίκυς φέρνει στο γραφείο του τη Μαρίνα. Νέα στοιχεία έρχονται στο φως.

Ερωτική, γεμάτη πάθος, αγωνία, ανατροπές κι εκπλήξεις, αλλά πάνω από όλα βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική, η «ΕΞΑΨΗ» υπόσχεται ένα ταξίδι στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρισκάρουν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που πίστευαν ότι τους άξιζε. Άνθρωποι ανίσχυροι μπροστά σε δυνατά συναισθήματα ξεδιπλώνουν τις ιστορίες τους από σήμερα και κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA.

Πρωταγωνιστούν:

Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα

Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«ΕΞΑΨΗ» ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 21:00 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΙΣ 21:00 ΣΤΟ MEGA