Η τελευταία ταινία με την υπογραφή του Γιάννη Οικονομίδη, «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς», έκανε πρεμιέρα της με sold-out προβολές, ωστόσο η πανδημία του κοροναϊού και το ανοιξιάτικο lockdown σταμάτησε για λίγο την επιτυχημένη της πορεία στους κινηματογράφους.

«Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» επανήλθε δυναμικά στα θερινά και πια έχει έρθει η ώρα να την απολαύσουμε και online!

Επιτέλους!! «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» Online!…

https://www.viva.gr/tickets/cinema/streaming/i-mpalanta-tis-trypias-kardias/

Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Οικονομίδης – Yannis Economides στις Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2020

H πολυσυζητημένη ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, ξεκινάει διαδικτυακές προβολές μέσω ειδικής πλατφόρμας από τις 25/12, πραγματοποιώντας την επιθυμία πολλών που δεν είχαν προλάβει την κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες.

Συγκεκριμένα, η ταινία θα είναι διαθέσιμη σε προκαθορισμένες ημερομηνίες και ώρες, για τις οποίες το κοινό θα μπορεί να αγοράζει ηλεκτρονικό εισιτήριο.

Στη συνέχεια, οι κάτοχοι θα αποκτούν έναν ειδικό κωδικό εισόδου αλλά και ένα σύνδεσμο, ώστε κλικάροντας να μπορούν να παρακολουθήσουν την ταινία.

Διαβάστε αναλυτικά τις ημερομηνίες των διαδικτυακών προβολών και τις οδηγίες θέασης της ταινίας εδώ.

Λίγα λόγια για την ταινία

Διατηρώντας το γνωστό ύφος του, αλλά πιο απολαυστικός και καυστικός από ποτέ, ο Γιάννης Οικονομίδης επιστρέφει με την πολυαναμενόμενη γκανγκστερική μαύρη κωμωδία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» σε πρώτη online προβολή 4Κ αυτά τα Χριστούγεννα στο Viva.gr.

Μετά τη μεγάλη θεατρική επιτυχία του έργου του «Στέλλα Κοιμήσου», ο δημιουργός των ταινιών «Σπιρτόκουτο», «Η ψυχή στο στόμα», «Μαχαιροβγάλτης» και «Το μικρό ψάρι», ο Γιάννης Οικονομίδης επανήλθε στον «φυσικό» του χώρο, τον κινηματογράφο, με μια ταινία στην οποία παρουσιάζει το γκροτέσκο της ανθρώπινης συμπεριφοράς με οργή αλλά και τρυφερότητα, πάντα με τη γνωστή «οικονομιδική» σκληρή γλώσσα, εμπλουτισμένη με κοφτερό χιούμορ.

Η Όλγα, σύζυγος ενός εργοστασιάρχη στη Λαμία, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει για χάρη ενός πρώην λαϊκού τραγουδιστή και νυν ιδιοκτήτη νυχτερινού κέντρου, παίρνοντας μαζί της κι ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η εκδίκηση του άντρα της θα αναστατώσει τον τοπικό υπόκοσμο με απρόοπτα αποτελέσματα.

Πρωταγωνιστούν οι Βασίλης Μπισμπίκης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννης Τσορτέκης, Στάθης Σταμουλακάτος, Βαγγέλης Μουρίκης, Γιώργος Γιαννόπουλος, Λένα Κιτσοπούλου, Βασιλική Καλλιμάνη και Σοφία Κουνιά