Την πρώτη αντίδραση μετά τη σύλληψη του δημοφιλούς τραγουδιστή, Νότη Σφακιανάκη, καθώς μετά από τυπικό έλεγχο της αστυνομίας εντοπίστηκαν πάνω του ένα όπλο και μικροποσότητα κοκαΐνης, πραγματοποίησαν οι οπαδοί του.

Συγκεκριμένα, σε δημοσίευση στον λογαριασμό του φαν κλαμπ του δημοφιλούς καλλιτέχνη στο Facebook αναρτήθηκαν ορισμένοι στίχοι από το τραγούδι του «Μα εγώ είμαι Έλληνας».

«Χρόνια με χτυπάτε

Χρόνια στέκομαι

Χρόνια με πουλάτε και τ’ ανέχομαι

Χρόνια ο σκοπός σας, ν’ αφανιστώ

Έλληνας χαμένος, πρόγραμμα βατό…».

«Χρόνια με χτυπάτε

Χρόνια στέκομαι

Χρόνια με πουλάτε και τ’ ανέχομαι

Χρόνια ο σκοπός σας, ν’ αφανιστώ

Έλληνας χαμένος, πρόγραμμα βατό…»

🎼 https://youtu.be/CQBCFVPEl7Y 🎼

Δημοσιεύτηκε από Notis Sfakianakis στις Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020

Ελεύθερος μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου που θα δικαστεί

Σημειώνεται πως ο Νότης Σφακιανάκης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για τις 2 Δεκεμβρίου 2020. Ο τραγουδιστής, μετά την απόφαση του δικαστηρίου για αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσής του, αφέθηκε ελεύθερος.

Σημειώνεται πως ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και κατοχή ναρκωτικών ουσιών προς ιδία χρήση στον Νότη Σφακιανάκη.

Τι είπε

Σε δήλωσή του μετά την άσκηση δίωξης από τον εισαγγελέα, ο Νότης Σφακιανάκης δήλωσε στους δημοσιογράφους πως δεν έχει να πει τίποτα γιατί, αν το κάνει, θα είναι «κάτι άσχημο».

«Δεν θέλω να πω κάτι. Θέλω να μην πω κάτι, γιατί θα σας πω κάτι άσχημο».

Κούγιας: Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, ο συνήγορος υπεράσπισης του Νότη Σφακιανάκη, Αλέξης Κούγιας, υποστήριξε πως «κάποιοι διέδιδαν μια ψευδή είδηση ότι ο ίδιος παραδέχτηκε ότι τα ναρκωτικά είναι δικά του και δικιά του χρήση. Μόνος του χωρίς δικηγόρο είπε ότι ‘ό,τι έχω να πω θα το πω στο δικαστήριο’ γράφει η απολογία του».

Όπως σημείωσε ο κ. Κούγιας, ο πελάτης του ουδέποτε παραδέχθηκε ότι τα ναρκωτικά που βρέθηκαν από τους αστυνομικούς στο αυτοκίνητό του ήταν για προσωπική του χρήση, υπογραμμίζοντας ότι ο Νότης Σφακιανάκης έχει επανειλημμένα εκφραστεί κατά της χρήσης ναρκωτικών.

«Θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά»

«Ο κ. Σφακιανάκης θα μπορούσε να μην σταματήσει αν γνώριζε ότι υπήρχαν τα ναρκωτικά. Στο αμάξι φιλοξενεί επιβάτες, καλλιτέχνες, επιχειρηματίες μπορεί σε κάποιον να παράπεσε» τόνισε.

Μιλώντας για το όπλο που βρέθηκε στην κατοχή του, ο Αλέξης Κούγιας υποστήριξε ότι ο γνωστός τραγουδιστής είχε για χρόνια άδεια μονίμου οπλοκατοχής, η οποία όμως δεν ανανεώθηκε από τις Αρχές. «Νόμιζε ότι ήταν τυπική η ανανέωση της αδείας. Ήξερε ότι έπρεπε να ανανεωθεί, αλλά με τα χρόνια κατάλαβε ότι δεν το είχε πολύ ανάγκη το όπλο ώστε να προχωρήσει στην τυπική ανανέωση».

«Ο Νότης είναι ένας άνθρωπος που δεν έχει καμία σχέση με φάρμακα, πέρασε μεγάλη περιπέτεια και αρνείτο να δεχθεί αγωγή» πρόσθεσε αναφορικά με τα ναρκωτικά.