Νέα σημαντική ενίσχυση για τη θωράκιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας προκειμένου να αντιμετωπίσει το δεύτερο κύμα πανδημίας προσφέρει η Kaizen Gaming.

Η εταιρεία, που είναι γνωστή για τα brands της Stoiximan και Betano, διαθέτει 500.000 ευρώ για την αγορά 6 Φορητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες της αυξημένης νοσηλείας ασθενών με Covid-19.

Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming το ΕΣΥ

Η Kaizen Gaming δεν είναι η πρώτη φορά που κινητοποιείται για τη στήριξη του ΕΣΥ. Κι όταν ξέσπασε η υγειονομική κρίση ήταν από τις πρώτες εταιρείες που ευαισθητοποιήθηκαν και παρείχαν για τις ανάγκες του συστήματος υγείας 250.000 προστατευτικές χειρουργικές μάσκες, όταν την περασμένη άνοιξη, η παγκόσμια ζήτησή τους είχε ξεπεράσει κάθε δυνατότητα προσφοράς.

Σήμερα, στο δεύτερο κύμα του κορωνοϊού που αντιμετωπίζει η χώρα μας, η απειλή εμφανίζεται αρκετά πιο ισχυρή. Στην προσπάθεια που καταβάλλει το Υπουργείο Υγείας για την ενίσχυση της ∆ημόσιας Υγείας απέναντι σε αυτή την απειλή, η Kaizen Gaming κινητοποιήθηκε άμεσα δωρίζοντας 500.000 ευρώ για την αγορά 6 Φορητών Μονάδων Εντατικής Θεραπείας που θα συνεισφέρουν ουσιαστικά στις ανάγκες των επόμενων μηνών. Η καινοτόμα αυτή λύση υιοθετήθηκε και σε άλλες χώρες με υψηλότερα ποσοστά κρουσμάτων και αποτελεί μια ευέλικτη λύση για τις τρέχουσες, αλλά και τις μελλοντικές ανάγκες σε ΜΕΘ στην Ελλάδα. Οι φορητές ΜΕΘ θα παραδοθούν στο ΕΣΥ μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Ο Υπουργός Υγείας κ. Βασίλης Κικίλιας δήλωσε: «Από την πρώτη στιγμή, ο ιδιωτικός τομέας στηρίζει μέσω δωρεών τις προσπάθειες της Κυβέρνησης για την ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Ευχαριστώ την Kaizen Gaming - Stoiximan που για δεύτερη φορά ανταποκρίθηκε στις αυξημένες ανάγκες του ΕΣΥ, συμβάλλοντας στην αντιμετώπιση της μεγάλης κρίσης Δημόσιας Υγείας που βιώνουμε».

Με αφορμή τη νέα δωρεά της Kaizen Gaming ο διευθύνων σύμβουλος Γιώργος ∆ασκαλάκης τόνισε: «Όσο πιο δύσκολα γίνονται τα πράγματα, τόσο πιο αυτονόητη θεωρούμε τη συμμετοχή μας στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Νιώθουμε την υποχρέωση να μοιραστούμε τις δυνάμεις μας για το κοινό καλό και είναι σαφές ότι ο καθένας από εμάς οφείλει να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί, ώστε να στηρίξει τόσο τους ήρωες που εργάζονται στο Εθνικό Σύστημα Υγείας όσο φυσικά και τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 800 συναδέλφους μου στην Kaizen που σε αυτή την τόσο δύσκολη για όλους μας περίοδο, δουλεύοντας σκληρά, στη συντριπτική τους πλειοψηφία με τηλεργασία, έκαναν τη σημερινή μας κίνηση εφικτή. Πρόθεσή μας είναι να συνεχίσουμε να είμαστε ουσιαστικοί σύμμαχοι στον καθημερινό αγώνα των αρμόδιων φορέων. Αυτός ο αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και οφείλουμε να συνεισφέρουμε όλοι, ο καθένας από τη θέση και τις δυνατότητές του».

Με φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας αξίας 500.000 ευρώ στηρίζει η Kaizen Gaming το ΕΣΥ

Τι είναι οι Φορητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Η καινοτομία των συγκεκριμένων Μονάδων οφείλεται στη δυνατότητά τους να μεταφέρονται και να τοποθετούνται γρήγορα εντός της ελληνικής επικράτειας, λειτουργώντας μάλιστα πολλαπλασιαστικά και ελαττώνοντας με αυτόν τον τρόπο την ανάγκη αεροδιακομιδών εντός της χώρας. Οι φορητές μονάδες παρέχουν όλο τον ιατρικό εξοπλισμό που απαιτείται για τους ασθενείς και μπορούν να συνδεθούν για να επικοινωνούν με τις εγκαταστάσεις των νοσοκομείων μέσω μιας φουσκωτής δομής, που μπορεί μάλιστα να αξιοποιηθεί για τη σύνδεση περισσοτέρων του ενός. Με αυτόν τον τρόπο επιτρέπεται η δημιουργία πολλαπλών δικτύων ΜΕΘ εντός των νοσοκομειακών ιδρυμάτων, αλλά και η δυνατότητα αυτόνομων νοσοκομείων πεδίου.

Κάθε μονάδα φιλοξενείται σε container 20 ποδιών, επανατοποθετημένο με εξοπλισμό βιοσυγκράτησης. Ένας εξολκέας δημιουργεί αρνητική πίεση σε εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τα πρότυπα του Airborne Infection Isolation Rooms AIIRs. ∆ύο γυάλινα παράθυρα στις αντίθετες πλευρές προορίζονται για τους γιατρούς για να έχουν πάντα μια αίσθηση της κατάστασης των ασθενών τόσο εντός όσο και εκτός των λοβών. Επίσης, αυτό θα επέτρεπε στους εξωτερικούς επισκέπτες να πλησιάσουν τους συγγενείς τους σε ένα ασφαλέστερο και πιο ανθρώπινο περιβάλλον. Κάθε ομάδα λειτουργεί αυτόνομα και μπορεί να αποσταλεί αμέσως σε οποιαδήποτε τοποθεσία σε όλο τον κόσμο, προσαρμόζοντας τις ανάγκες της τοπικής υποδομής υγειονομικής περίθαλψης.

Το success story της κορυφαίας εταιρείας GameTech στην Ελλάδα

H Kaizen Gaming είναι η κορυφαία εταιρεία GameTech στην Ελλάδα και από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρώπη. Αξιοποιεί τις Τεχνολογίες Αιχμής για να αναπτύσσει προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε αυτούς που μας εμπιστεύονται για την ψυχαγωγία τους. Είναι κυρίως πλατφόρμα αθλητικού στοιχηματισμού, αλλά αυξάνει σημαντικά τις υπηρεσίες διαδικτυακού καζίνου.

Την εμπιστεύονται περισσότερα από 400.000 ενεργά μέλη σε έξι χώρες, ενώ ο συνολικός κύκλος εργασιών της για το 2019 ανήλθε στα 243 εκατ. ευρώ. Ο ρυθμός ανάπτυξης της είναι στο 40%. Η εταιρεία ξεκίνησε το 2013 από μία ομάδα 35 ανθρώπων στήνοντας μία start-up.

Σήμερα δραστηριοποιείται σε 6 χώρες: Ελλάδα και Κύπρο με το brand Stoiximan, Γερμανία, Ρουμανία, Πορτογαλία και Βραζιλία με το διεθνές brand Betano.

Ο κ. Γιώργος Δασκαλάκης, Διευθύνων Σύμβουλος της Kaizen Gaming

Brain Gain

Η Kaizen Gaming όπως προ-αναφέρθηκε απασχολεί περισσότερους από 800 εργαζομένους και δίνει έμφαση στην προσπάθεια να επιστρέψουν στην Ελλάδα νέοι που αναζήτησαν καλύτερη τύχη σε χώρες του εξωτερικού. Ο μέσος όρος ηλικίας των εργαζομένων που απασχολεί η εταιρεία είναι στα 32 χρόνια και διαθέτουν υψηλό επίπεδο μόρφωσης και γνώσεων. Επιπλέον, δεδομένου ότι η εταιρεία έχει αναπτυχθεί με τα νέα πρότυπα ανταγωνιστικότητας, προσφέρει ένα ελκυστικό περιβάλλον για τους Έλληνες μέσα από την πρωτοβουλία «Try This at Home». Πρόκειται για ένα «πακέτο επαναπατρισμού» που προσφέρει σε αυτούς που θα αποφασίσουν να επιστρέψουν για να εργαστούν στην εταιρεία. Μέχρι σήμερα ήδη καταγράφει 30 «Brain Gain Stories».

Τεχνολογία αιχμής

Η Kaizen Gaming αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και πλέον αναπτύσσει τη δική της τεχνολογία. Εφαρμόζει την καινοτομία όχι μόνο στις γλώσσες προγραμματισμού που χρησιμοποιεί, αλλά και στον τρόπο εργασίας. Το Τμήμα Τεχνολογίας (περισσότεροι από 250 άνθρωποι, το 1/3 της εταιρείας) λειτουργεί με τη μεθοδολογία του Agile Scrum, δηλαδή μέσα από ξεχωριστές ομάδες που αναλαμβάνουν τα διαφορετικά project που χρειάζονται εντός εταιρείας.

Παράδειγμα αυτού του «Υβριδικού» μοντέλου είναι η πρωτοβουλία που έχει για τον Υπεύθυνο Στοιχηματισμό στην εταιρεία. Χρησιμοποιεί Τεχνητή Νοημοσύνη για να εντοπίσει μοτίβα πιθανής προβληματικής συμπεριφοράς των παικτών και η τεχνολογία επιτρέπει να το κάνει πολύ πιο γρήγορα και με ασφάλεια. Η πρωτοβουλία έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με τη Microsoft και πρόσφατα βραβεύθηκε στα EGR Innovation and Marketing Awards με σχόλιο των κριτών «ότι θα έπρεπε να γίνει υποχρεωτικό από το σύνολο του κλάδου».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από