Αλλοδαπός εργάτης σκοτώθηκε το βράδυ της Δευτέρας στην Επίδαυρο, όταν καταπλακώθηκε από το κλαρκ που οδηγούσε. Ο εργάτης δούλευε σε μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Hlektra.gr ο εργάτης μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας της περιοχής, πήρε ένα κλαρκ της εταιρείας  να κάνει μια δουλειά μέσα στο σκοτάδι και για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγω δεν μπόρεσε να κρατήσει το όχημα το οποίο εξετράπη της πορείας του και τον πλάκωσε.

Ο άτυχος εργάτης πρόλαβε να καλέσει με το κινητό του σε βοήθεια. Όταν όμως έφτασαν στο τόπο άνθρωποι να τον βοηθήσουν, ήταν πια αργά. Το θέαμα που αντίκρισαν ήταν τραγικό καθώς όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες ο εργάτης ήταν ήδη νεκρός και ακρωτηριασμένος .

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.