Οχτώ νέες πιάτσες ταξί δημιουργούνται στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε ο δήμος.
Έως τώρα λειτουργούσαν έξι νόμιμες πιάτσες στο κέντρο της Αθήνας, σημειώνει ο δήμος σε σχετική ανακοίνωση.
Το σύνολο των νέων θέσεων στάθμευσης θα παραδοθεί από τις τεχνικές υπηρεσίες του δήμου Αθηναίων το «αμέσως επόμενο διάστημα», ενώ ήδη έχουν δοθεί προς χρήση θέσεις σε νέες πιάτσες στις οδούς Σοφοκλέους, Ευριπίδου, Πλατεία Μοναστηρακίου, Αγίων Ασωμάτων, Ομήρου και Σίνα.
Οι νέες θέσεις στάθμευσης αποκλειστικά για ταξί δημιουργούνται σε πολυσύχναστες οδούς της Αθήνας και οριοθετήθηκαν ανάλογα με το διαθέσιμο πλάτος των οδών, προκειμένου το κομμάτι που απομένει να επαρκεί για την απρόσκοπτη κυκλοφορία των οχημάτων.
Στα σημεία θα υπάρχει οριζόντια και κατακόρυφη σήμανση, διαγράμμιση και πινακίδες, ώστε να μην εμποδίζεται η στάθμευση των επαγγελματιών οδηγών ταξί.

- Στη Φενερμπαχτσέ ο «δήμιος» της ΑΕΚ στον τελικό του BCL: Ανακοίνωσε τον Ίγκνας Σαργκιούνας
- Η άγνωστη τεράστια κίνηση του Εμπαπέ: Από το 2018 δωρίζει όλα τα χρήματα που εισπράττει με την Εθνική Γαλλίας
- Το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο ιδρύει την πρώτη Επώνυμη Έδρα «Τοπική Αυτοδιοίκηση» σε συνεργασία με την ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας







