Στην Κρήτη που ταλαιπωρήθηκε ιδιαίτερα από τα έντονα καιρικά φαινόμενα τις τελευταίες δύο ημέρες, οι καταστροφές είναι μεγάλες. Οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποτάμια, ενώ στο Ηράκλειο βρέχει ασταμάτητα για αρκετές ώρες.
Η κακοκαιρία έχει δημιουργήσει αρκετά προβλήματα και στην ηλεκτροδότηση, ενώ η Πυροσβεστική υπηρεσία βρίσκεται επί ποδός, έχοντας δεχτεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων. Τρία άτομα χρειάστηκε να απεγκλωβιστούν από τα οχήματά τους και να μεταφερθούν σε ασφαλές σημείο.
Πρωτόγνωρες είναι οι εικόνες και από τα Μάλια, όπου το χαλάζι έφτασε στο μισό μέτρο, προκαλώντας μεγάλες καταστροφές στις καλλιέργειες.
- Η συγκλονιστική ιστορία της Μισέλ Νιούτον: Είχε απαχθεί τριών ετών και βρέθηκε 42χρόνια μετά – «Δεν είσαι αυτή που νομίζεις»
- «Βούλιαξε» με Άγιους Βασίληδες το κέντρο – Πάνω από χίλιοι δρομείς στο φετινό Santa Run της Αθήνας
- Κύκλωμα ναρκωτικών με ντίλερ ανηλίκους: «Θα φας ξύλο μπρο» – Στο φως αποκαλυπτικοί διάλογοι







