• Στα 10 ανέρχεται πλέον το σύνολο των σημείων εξυπηρέτησης καταναλωτών στην Ελλάδα
  • Στα Καταστήματα ΗΡΩΝ, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να:
    1. Ενημερωθείτε για τα ανταγωνιστικά προίόντα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου
    2. Πληρώσετε το Λογαριασμό ΗΡΩΝ και να ενημερωθείτε για την Υπηρεσία EcoRoof με χρηματοδότηση για φωτοβολταϊκά στη στέγη και για τα εμπορικά προγράμματα ηλεκτροκίνησης για κατόχους ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

 

Ο ΗΡΩΝ συνεχίζει τη δυναμική του επέκταση στην Ελλάδα, ανοίγοντας τρία νέα Καταστήματα προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας & φυσικού αερίου στη Λάρισα, στην Καβάλα και στην Πλατεία Βικτωρίας στην Αθήνα.

Αριθμώντας πλέον δέκα σημεία λιανικής πώλησης Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου  και παροχής σειράς άλλων ενεργειακών προϊόντων και υπηρεσιών, δίνει τη δυνατότητα σε νέους και υφιστάμενους πελάτες να εξυπηρετηθούν απευθείας από το εξειδικευμένο προσωπικό των Καταστημάτων ΗΡΩΝ.

«Ο ΗΡΩΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΣΟΥ», με την επέκταση του δικτύου Καταστημάτων σε περισσότερες πόλεις της χώρας, επιβεβαιώνει την προτεραιότητα της στρατηγικής του που είναι η κάλυψη των ενεργειακών αναγκών του καταναλωτή με ασφάλεια και διαφάνεια. Μέσα από τα Εμπορικά Προγράμματα Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου του ΗΡΩΝΑ καθώς και με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, ιδιώτες κι επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα και να βρουν τις ορθότερες και πλέον συμφέρουσες λύσεις με βάση την ενέργεια που καταναλώνουν.

Στα Καταστήματα ΗΡΩΝ οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα, να πληρώνουν τους Λογαριασμούς τους, να βρίσκουν απαντήσεις σε όλα τους τα ερωτήματα και να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών. Η σύναψη συμβολαίων παροχής Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου γίνεται επιτόπου με την πλήρη επεξήγηση των όρων τους για την απόλυτη διασφάλιση των δικαιωμάτων τους.

Οι καταναλωτές ενημερώνονται επίσης, για τις σύγχρονες ηλεκτρονικές υπηρεσίες εξυπηρέτησής τους (MyΗΡΩΝ) καθώς και για την επόμενη ημέρα της ενέργειας, με δράσεις που προάγουν την οικολογική συνείδηση και εξοικονομούν ενέργεια και δαπάνες. Για παράδειγμα το πρόγραμμα EcoRoof, το οποίο παρέχει τη δυνατότητα χρηματοδότησης με ευνοϊκούς όρους για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών στη στέγη και τα προγράμματα ηλεκτροκίνησης EcoDrive HOME & EcoDrive HOME CHARGE, τα οποία  προσφέρουν στους κατόχους ηλεκτρικών Ι.Χ. οχημάτων, ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν και την δυνατότητα αγοράς φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με άκρως προνομιακούς όρους.

Τα τρία νέα Καταστήματα βρίσκονται:

Λάρισα

Διεύθυνση: Μεγάλου Αλεξάνδρου 41, ΤΚ 41222 Λάρισα
Τηλέφωνο: 241 600 7720
E-mail: larissashop@heron.gr

Καβάλα

Διεύθυνση: Δαγκλή 24, ΤΚ 65403 Καβάλα
Τηλέφωνο: 2511 104106
E-mail: kavalashop@heron.gr

Πλατεία Βικτωρίας, Αθήνα

Διεύθυνση: Γ’ Σεπτεμβρίου 82 και Ιουλιανού 28, Πλατεία Βικτωρίας, 10434 Αθήνα
Τηλέφωνα: 211 4117188 & 211 4117189
E-mail: victoriashop@heron.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από