Εντονα αμφισβητείται, τις τελευταίες ώρες από την ΕΛ.ΑΣ, τις ιατροδικαστικές υπηρεσίες κι όχι μόνο, η ορθότητα των πληροφοριών βουλγαρικών MME ότι στην Σαντορίνη βρέθηκε στις 20 Ιουλίου νεκρή με «σπασμένο το λαιμό» μία νεαρή γυναίκα με τα όνομα Σβετλάνα Ιβάνοβα.

Η εν λόγω γυναίκα φερόταν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα βουλγαρικών ΜΜΕ, να ήταν αυτή που είχε τραβήξει τις σκανδαλώδεις φωτογραφίες του Πρωθυπουργού της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ στο δωμάτιό του, με ράβδους χρυσού, δέσμες χαρτονομισμάτων ευρώ και όπλο που είχαν δημοσιοποιηθεί στα μέσα του περασμένου Ιουνίου κι είχαν δημιουργήσει μεγάλη αναστάτωση.

Καθ’ ότι ένα τέτοιο συμβάν όχι μόνο διαψεύδεται από αρμόδιους Ελληνες κρατικούς λειτουργούς, αλλά διαπιστώνεται ότι η εικονιζόμενη στα ΜΜΕ ως δολοφονηθείσα στην Σαντορίνη που υποτίθεται ότι κατάγεται από την Φιλιππούπολη , είναι η Ρωσίδα – μοντελο Οκταβίνα Μαξίμοβα από την Αγία Πετρούπολη που είχε κερδίσει προ μερικών ημερών, τίτλους καλλιστείων –κι η οποία χαίρει βεβαίως άκρας υγείας!

Υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛΑΣ με τα οποία επικοινώνησε «Το Βήμα» αναφέρουν ότι «ουδέποτε έχει συμβεί παρόμοιο περιστατικό, όπως το περιγράφουν τα βουλγαρικά ΜΜΕ , στην Σαντορίνη, κι αν υπήρχε ζήτημα ανθρωποκτονίας θα είχε ήδη δημοσιοποιηθεί όπως συμβαίνει σε όλες τις περιπτώσεις» .

Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, «δεν υπάρχουν αναφορές για παρουσία στο εν λόγω νησί, της γυναίκας με τα μνημονευόμενα στοιχεία».

Συμπληρώνουν, ωστόσο, ότι συνεχίζουν την έρευνα για να αποκλεισθεί κάθε ενδεχόμενο. Επιπλέον όπως δήλωσε στην εφημερίδα μας η ιατροδικαστής Σύρου κυρία Ειρήνη Λουκούτου «ποτέ δεν έχει ασχοληθεί με τέτοιου είδους συμβάν».

Όταν είχαν δημοσιοποιηθεί οι εν λόγω φωτογραφίες, ο Βούλγαρος πρόεδρος αμφισβήτησε την εγκυρότητα κάποιων, όχι όμως όλων των φωτογραφιών κι επέρριπτε την ευθύνη σε πολιτικό αντίπαλο του, λέγοντας ότι «επέστρεψε στον εαυτό του να πετάξει ένα drone και να τραβήξει φωτογραφίες μου».

Προτού, ωστόσο,  υπάρξει αναφορά για την «νεαρή από την Φιλιππούπολη που δολοφονήθηκε στην Σαντορίνη» τα ΜΜΕ της Βουλγαρίας αναφέρονταν σε ενδεχόμενη εμπλοκή ενός άλλου μοντέλου από την Βουλγαρία που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Ντουμπάι.

Ακολούθως αναπτύχθηκαν σενάρια ότι η «φωτογράφος» ήταν μία αξιωματούχος από την Βουλγαρία, πρώην συνεργάτιδα του Μπ. Μπορίσοφ και συγγενής του Βουλγάρου επιχειρηματία Πλάμεν Μπόμποκοφ.

Ο Βουλγαρος Πρωθυπουργός είχε κληθεί το περασμένο Ιούλιο από τις δικαστικές αρχές της χώρας του για να δώσει εξηγήσεις για ύποπτες συναλλαγές του με τον εν λόγω επιχειρηματία.

Όμως, το πλέον καίριο πλήγμα στην ιστορία της «δολοφονίας στην Σαντορίνη» επιφέρει η σύγκριση των φωτογραφιών στα βουλγαρικά ΜΜΕ με το υποτιθέμενο θύμα της εγκληματικής ενέργειας , με εκείνες της ρωσίδας καλλονής Οκ. Μαξίμοβα.

Μάλιστα στον διαδικτυακό τόπο (https://brightside.me/wonder-people/critics-have-published-a-list-of-the-most-beautiful-faces-of-2018-705510/amp) δημοσιεύεται φωτογραφία της Ρωσίδας που είναι ακριβώς ίδια μ αυτή που δημοσίευσαν τα βουλγαρικά ΜΜΕ ότι ανήκει στην… ταχα δολοφονηθείσα στην Σαντορίνη.

Σημειώνεται ότι η Ρωσίδα ελαβε τίτλο καλλιστείων στην πατρίδα της στις 13 Αυγούστου 2020 , περίπου 25 ημέρες μετα την αναφερόμενη εγκληματική ενέργεια στο τουριστικό νησί των Κυκλάδων.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από