Νέα μέτρα στήριξης για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις που πλήττονται από την πανδημία πρόκειται να ανακοινώσει στη Θεσσαλονίκη 12 και 13 Σεπτεμβρίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Τα μέτρα θα περιλαμβάνουν μειώσεις φόρων και εισφορών.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ» εξηγεί ότι υπάρχουν τα περιθώρια για αυτά τα μέτρα καθώς η κυβέρνηση κράτησε δυνάμεις και έστειλε τα χρήματα των φορολογουμένων για ραντεβού στα τυφλά.

Παράλληλα περιγράφει πόσο αβέβαιη είναι η πραγματικότητα.

Από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης τονίζουν ότι τα όποια μέτρα ανακοινωθούν δεν θα διαταράξουν την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι αγορές στην ελληνική οικονομία.

Σχόλια
Γράψτε το σχόλιό σας
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.