Με το 13ο κατάστημα MediaMarkt που άνοιξε στην Ρόδο, το πρώτο στα Δωδεκάνησα, η Public-MediaMarkt κάνει ακόμα ένα βήμα στην αναπτυξιακή πορεία που σηματοδοτήθηκε με τη σύμπραξη των δύο brands.

Η επένδυση στη Ρόδο που αγγίζει τα 1,2 εκατ. ευρώ, αφορά στη δημιουργία χώρων συνολικού εμβαδού 2.180 τ.μ., που αναπτύσσονται σε 2 ορόφους και 120 δωρεάν θέσεις στάθμευσης,. Το νέο κατάστημα βρίσκεται σε έναν από τους πιο κεντρικούς άξονες του νησιού και συγκεκριμένα στο 7ο χλμ Εθνικής Οδού Ρόδου Λίνδου, μόλις 7 χλμ. από το λιμάνι του νησιού και 16 χλμ. από το αεροδρόμιο.

Το νέο κατάστημα MediaMarkt αποτελεί σημείο αναφοράς για την τοπική αγορά, με κορυφαίες επιλογές, ιδανικές λύσεις και μοναδικές MediaMarkt υπηρεσίες για κάθε καταναλωτική ανάγκη, εγκαινιάζοντας μια νέα εμπειρία κορυφαίας εξυπηρέτησης στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων.

Ο εκτελεστικός διευθυντής δικτύου και πωλήσεων της Public-MediaMarkt, Θανάσης Δόσης ανέφερε σχετικά: «Από σήμερα η MediaMarkt είναι και στα Δωδεκάνησα με ένα νέο κατάστημα στη Ρόδο  που προσφέρει τεράστια  γκάμα σε ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές. Ξεκινάμε με ουσιαστική συμμετοχή στην κοινωνία μέσα από 30 νέες θέσεις εργασίας και φυσικά  με δέσμευση για τις χαμηλές τιμές που διακρίνουν τη μάρκα MediaMarkt».