Σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στο νοσοκομείο 34χρoνη γυναίκα, η οποία δέχτηκε επίθεση με καυστικό υγρό, το πρωί της Τετάρτης στην Καλλιθέα, έξω από την εργασία της. H δράστης, μια γυναίκα με μάσκα, καταζητείται.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη της εφημερίδας «Το ΒΗΜΑ», Βασίλη Λαμπρόπουλο, οι έρευνες των αρχών κινούνται γύρω από προσωπικό περιβάλλον της 34χρονης, ενώ έχουν ήδη κληθεί να καταθέσουν δύο άνδρες από το στενό της περιβάλλον.

Υπό εξέταση βρίσκεται η εμπλοκή γυναίκας στην υπόθεση, ενώ εξετάζονται και συγγενείς της άτυχης 34χρονης, με τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι το κίνητρο της υπόθεσης είναι προσωπικό.

Οι ίδιοι εκτιμούν ότι δεν θα αργήσει η εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κρίσιμο ρόλο παίζει και η μαρτυρία της ίδιας της 34χρονης.

Βίντεο – ντοκουμέντο

Σε βίντεο – ντοκουμέντο που εξασφάλισε το LIVE NEWS φαίνεται η στιγμή που η 34χρονη φτάνει στη δουλειά της στην Καλλιθέα και λίγο αργότερα, αφού έχει δεχτεί την επίθεση με καυστικό υγρό, να μεταφέρεται σε άθλια κατάσταση από το φαρμακείο της περιοχής.

Ώρα 9 το πρωί. Η 34χρονη έχει φτάσει στη δουλειά της και παρκάρει το αυτοκίνητό της.

Λίγο αργότερα η άτυχη κοπέλα φαίνεται να περπατάει με αργά και σταθερά βήματα προς την πολυκατοικία που έμελλε να δεχτεί την επίθεση. Η ίδια δεν έβαζε στο μυαλό της τα όσα επρόκειτο να ακολουθήσουν.

Μέσα στην πολυκατοικία, μπροστά από το ασανσέρ, την περίμενε μια κοπέλα που φορούσε χειρουργική μάσκα και κρατούσε το καυστικό υγρό το οποίο της πέταξε.

Λίγα λεπτά αργότερα, μπροστά από το φαρμακείο, βλέπουμε την φαρμακοποιό να τρέχει εσπευσμένα στο εσωτερικό όπου βρίσκεται η 34χρονη σε άθλια κατάσταση. Στη συνέχεια, η άτυχη κοπέλα βγαίνει από το φαρμακείο για να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας.