Πάνω από 1.600.000 τηλεθεατές πέρασαν από το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΛΙSSES» το βράδυ της Παρασκευής στις 23:00, στο MEGA.

Η εμφάνιση του αγαπημένου συγκροτήματος έφερε την μουσική εκπομπή του MEGA, που έχει κερδίσει τη θέση της στις επιλογές των τηλεθεατών κάθε Παρασκευή, πολύ ψηλά στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού, φτάνοντας σε ποσοστό στο δυναμικό κοινό 14% ενώ στη ζώνη late night μετά τις 24:00 το ποσοστό ανέβηκε στο 15,9%.

Η κορυφή ήρθε και στα νεανικά κοινά με ποσοστό στις γυναίκες 15-24, 29,2% που έφτασε μέχρι και 47,3% και 20,1% στις γυναίκες ηλικίας 25-44, το οποίο έφτασε επίσης στο υψηλό ποσοστό 28,4%. Μετά τις 24:00 τα ποσοστά της εκπομπής, στο ανδρικό κοινό ηλικίας 25-34 απογειώθηκαν, φτάνοντας μέχρι και το 50,6%!

Χιλιάδες ήταν και τα θερμά σχόλια των τηλεθεατών στο διαδίκτυο για την ενέργεια και το κέφι που μετέδιδαν οι ΜΕΛΙSSES μαζί με τους εκλεκτούς καλεσμένους τους, την Καίτη Γαρμπή, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Δημήτρη Μπάση και τον Θανάση Βασιλόπουλο. Το hashtag #spitimetismelisses ηταν πρώτο trend καθ’όλη τη διάρκεια της βραδιάς.

Χαμός στο Twitter

«Δεν υπάρχει πιο όμορφος τρόπος να περάσεις την βραδιά! Αγαπώ ΜΕΛΙΣΣΕΣ», «MEGA Τέλειοι μας φτιάχνετε τη διάθεση!», «Μέλισσες, Καιτούλα, μπύρα και A/C γιατί έχει και καύσωνα… Αύγουστος;», «Μία υπέροχη βραδιά και πάλι από το MEGA κανάλι… Καλά να περάσουμε στον Πειραιά», «Θα το κάψουμε απόψε κυρ Στέφανε», «Το καλύτερο συγκρότημα που έχουμε στη χώρα τα τελευταία χρόνια. Αγαπώ φωνή Χρήστου! Απλά υπέροχος!», «Η κόρη μου τραγουδάει και χορεύει μαζί σας», «Ευχαριστούμε για την υπέροχη παρέα που μας κρατάτε απόψε! Φιλιά από Ηράκλειο Κρήτης», «Τους αγαπώ! Το κύμα ήταν το τραγούδι του γάμου μου, αυτό χόρεψα με τη σύζυγό μου και είναι το αγαπημένο μου», ήταν μερικά από τα μηνύματα των τηλεθεατών.