Τις τελευταίες ημέρες έχουμε στραφεί περισσότερο από ποτέ στο comfort food – δεν χρειάζεται να σας το πούμε εμείς, είναι πολύ πιθανό να σας το έχει ήδη πει η ζυγαριά σας. Ζητάμε φαγητά που θα μας φτιάξουν τη διάθεση, τα οποία έχουν φουλ ζάχαρη, λιπαρά, αλάτι.

Το ενδιαφέρον με το comfort food είναι ότι διαφέρει πολύ από χώρα σε χώρα και άνθρωπο σε άνθρωπο. Είναι πολύ προσωπική υπόθεση, γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με νοστιμιά αλλά με αναμνήσεις και συναισθήματα. Στο παρακάτω βίντεο, άνθρωποι από 20 χώρες (Κορέα, Νιγηρία, Τρινιντάντ και Τομπάγκο, Αϊτή, Ιταλία, ΗΠΑ, Τζαμάικα, Δομινικανή Δημοκρατία, Γουιάνα, Κίνα, Μεξικό, Αγγλία, Ταϊλάνδη, Κολομβία, Πουέρτο Ρίκο, Αρμενία, Περού, Πακιστάν, Βραζιλία, Αίγυπτος) μιλάνε στο Food Insider για το αγαπημένο τους comfort food. Καταναλώστε υπεύθυνα...