Η εταιρεία ΤΕΡΝΑ Α.Ε., μέλος του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, ανακοινώνει ότι ολοκληρώνονται οι διαδικασίες ασφαλούς επαναπατρισμού από την Κύπρο περίπου 400 εργαζομένων στα έργα των θυγατρικών της, μετά την απόφαση της κυπριακής κυβέρνησης να προχωρήσει σε κλείσιμο των εργοταξίων στη χώρα.

Ο επαναπατρισμός γίνεται, για την συντριπτική πλειονότητα των εργαζομένων, με ειδικές πτήσεις που οργάνωσε η ΤΕΡΝΑ Α.Ε, σε συνεργασία με την Aegean. Στο σημείο αυτό, θέλουμε να εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες προσωπικά στον Πρόεδρο του Ομίλου Aegean κ. Ευτύχη Βασιλάκη, αλλά και σε όλα τα στελέχη και τους εργαζόμενους της εταιρείας, για τη συνδρομή τους στον ασφαλή επαναπατρισμό των εργαζομένων μας.

Για τους επαναπατρισθέντες εργαζόμενους ακολουθούνται όλες οι προβλεπόμενες από την Πολιτεία και τον ΕΟΔΥ διαδικασίες κι ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει φροντίσει για την ασφαλή μετάβασή τους στους τόπους κατοικίας τους, εντός κι εκτός Αθηνών.

Από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του, ο Όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ έχει ως κυρίαρχη προτεραιότητά του την υγεία κι ασφάλεια των ανθρώπων του. Στο πλαίσιο αυτό, έχει εκπονήσει και υλοποιεί, από την αρχή της παγκόσμιας κρίσης δημόσιας υγείας που είναι σε εξέλιξη, ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφαλούς επαναπατρισμού των στελεχών και των εργαζομένων του ανά τον κόσμο, όπου αυτό κρίνεται αναγκαίο και πάντα σε απόλυτη εφαρμογή των αποφάσεων και των οδηγιών των διεθνών και των κατά τόπους εθνικών αρμόδιων αρχών.