Τη βουλευτική αποζημίωση του Απριλίου έδωσε στο Πανεπιστημιακό Γενικό νοσοκομείο Λάρισας ο τοπικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Βασίλης Κόκκαλης.

Απαιτούνται πράξεις και όχι λόγια

Με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook τόνισε ότι οι καιροί απαιτούν πράξεις και όχι λόγια, ανακοινώνοντας την πρωτοβουλία του να δώσει το μισθό του Απριλίου στο νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου το τελευταίο να προμηθευτεί το απαραίτητο υγειονομικό υλικό για την αντιμετώπιση της πανδημίας του κοροναϊού.

Στέλνοντας παράλληλα και το μήνυμα «Μένουμε σπίτι» ο κ. Κόκκαλης έγραψε: «Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε αυτό τον εχθρό της χώρας μας, ο καθένας από το δικό του μετερίζι».

«Οι δύσκολοι καιροί που ζούμε απαιτούν πράξεις και όχι λόγια. Ως εκπρόσωπος της τοπικής κοινωνίας στο κοινοβούλιο, αποφάσισα να προσφέρω το σύνολο της βουλευτικής μου αποζημίωσης του μηνός Απριλίου στο Πανεπιστημιακό Γενικού νοσοκομείου Λάρισας – το οποίο είναι νοσοκομείο αναφοράς για όλη την Θεσσαλία- για την προμήθεια του απαραίτητου υγειονομικού υλικού.

Όλοι μαζί μπορούμε να νικήσουμε αυτόν τον εχθρό της χώρας μας, ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι» ανέφερε στην ανάρτησή του στο Facebook ο Βασίλης Κόκκαλης.