Η πανδημία του κοροναϊού και η ανάγκη για λιγότερες μετακινήσεις δεν αφήνει καμία δραστηριότητα ανεπηρέαστη. Έτσι και η κλήρωση των Ολυμπιακών Τουρνουά, Ανδρών και Γυναικών, η οποία επρόκειτο να γίνει την Παρασκευή, 20 Μαρτίου, στην Ελβετία αναβλήθηκε επ’ αόριστον. Κι αυτό είναι το μικρότερο κακό.

Όπως αντιλαμβάνεστε είναι στον αέρα και το Προολυμπιακό Τουρνουά του Ιουνίου, αλλά και συνολικά οι Ολυμπιακοί Αγώνες, με τους γνωρίζοντες να είναι εξαιρετικά απαισιόδοξοι, καθώς ακόμα κι αν έχει ξεπεραστεί το πρόβλημα κι έχει καταλαγιάσει η επικινδυνότητα, λόγω της πανδημίας, είναι ζητούμενο πώς θα ξεχωρίσουν αυτοί που θα πάρουν μέρος, μια και οι αγώνες στους οποίους θα έπαιρναν μέρος για να πιάσουν τα όρια (μιλάμε για τα ατομικά αθλήματα) έχουν ματαιωθεί.

Είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν προλαβαίνουν να ξεκινήσουν την ιστορία από την αρχή κι ως εκ τούτου δύσκολα θα ζήσουμε το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Αντιλαμβάνεστε πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η ζημιά, όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και πόσοι αθλητές, οι οποίοι έχουν όνειρο ζωής τη συμμετοχή σε Ολυμπιακούς Αγώνες, κινδυνεύουν να χάσουν δουλειά τετραετίας…