Σαν βόμβα έπεσε η είδηση ότι ο Παναγιώτης Γιαννάκης ετοιμάζεται να υπογράψει συμβόλαιο με κορυφαία ομάδα.

Σύμφωνα με τον στενό του κύκλο, οι επαφές του Δράκου με την μελλοντική αθλητική οικογένειά του έχουν ξεκινήσει από καιρό. Πρόσφατα, όμως, δέχτηκε μια πολύ δυνατή πρόταση που δεν μπορούσε να αρνηθεί.

Τώρα μόνο ορισμένες λεπτομέρειες – κυρίως διαδικαστικού χαρακτήρα – μπαίνουν στη μέση μέχρι τις τελικές υπογραφές. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν υπάρχει σενάριο η συμφωνία να ναυαγήσει, καθώς οι συζητήσεις βρίσκονται ήδη σε τελική ευθεία.

Άλλωστε, μπασκετικοί κύκλοι λένε ότι η πρόταση ήταν εξ αρχής αρκετά δελεαστική, ώστε οι διαπραγματεύσεις που ακολούθησαν να περιορίζονται στα τυπικά του πράγματος!

Για ποια ομάδα πρόκειται;

Μέχρι στιγμής, επτασφράγιστο μυστικό παραμένει η ομάδα η οποία κατάφερε να πείσει τον θρύλο του ελληνικού μπάσκετ να επιστρέψει στο προσκήνιο, καθώς ο κύκλος του Γιαννάκη τηρεί σιγή ιχθύος ως προς τις λεπτομέρειες.

Πάντως είναι δεδομένο ότι μιλάμε για μια μεταγραφή που θα ταράξει τα νερά, αφού οι φήμες μιλούν για μια κορυφαία ομάδα με εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Ο ίδιος ο Παναγιώτης Γιαννάκης δεν επιβεβαιώνει, αλλά ούτε και διαψεύδει τις πληροφορίες. Έτσι τα σενάρια δίνουν και παίρνουν!

Οι φίλαθλοι περιμένουν με κομμένη την ανάσα την επίσημη ανακοίνωση, καθώς είναι βέβαιο πως οι οπαδοί της ομάδας που θα καταφέρει να αποκτήσει τον Δράκο θα ενθουσιαστούν από την ευχάριστη είδηση.

Εξάλλου ο Γιαννάκης έχει καταφέρει να αποκτήσει μόνο συμπάθειες στην πορεία του στον χώρο του αθλητισμού, αφού εκτός από το ταλέντο του έχει ξεχωρίσει και για το ήθος και τον χαρακτήρα του.

Σε κάθε περίπτωση, όλα δείχνουν ότι βρισκόμαστε στην τελική ευθεία μέχρι ο Δράκος να δώσει τα χέρια και ότι η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα λίγων ημερών – αν όχι ωρών.

Αναμένουμε να ανακαλύψουμε ποια είναι η πρόταση που τον έπεισε να επιστρέψει!