Στη δημοσιότητα έδωσε η κυβέρνηση την απόφαση με την οποία ακυρώνονται όλες οι καρναβαλικές εκδηλώσεις εξαιτίας των συμπτωμάτων του κορωνοϊού.
Η απόφαση των υπουργών Προστασίας του Πολίτη, Υγείας και Εσωτερικών αναφέρει ότι υπάρχει άμεσος κίνδυνος για τη δημόσια Υγεία και η ματαίωση των εκδηλώσεων γίνεται με εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας.
Προειδοποιεί μάλιστα με κυρώσεις σε όσους δεν συμμορφωθούν, θέλοντας να προλάβει κάποιους που θα θελήσουν να κάνουν τα καρναβάλια παραβαίνοντας τις διαταγές.
Διαβάστε όλη την απόφαση:

- Μονακό – Μπαρτσελόνα 93-86 : Οι «Μονεγάσκοι» παρά τις απουσίες πήραν τη νίκη απέναντι στους «Ισπανούς»
- Σάντσεθ: Η ΕΕ να γίνει ισχυρή και «ηθική» δύναμη στη διεθνή σκηνή – Πρότεινε την δημιουργία ευρωστρατού και την αναστολή συνεργασίας με το Ισραήλ
- Κατάνυξη στη σκιά της Ακρόπολης: Χιλιάδες πιστοί στους Επιταφίους της Πλάκας – Εικόνες από drone






