«Να δικαιωθεί η ψυχή του παιδιού» ζητάει ο πατέρας του 25χρονου Νάσου Καρανίκα που έχασε τη ζωή του τα ξημερώματα της Τετάρτης όταν οδηγός πολυτελούς αυτοκινήτου τον χτύπησε και τον εγκατέλειψε στην άσφαλτο.

Ο κ. Καρανίκας μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 ανέφερε μεταξύ άλλων: «Πήρα τεράστια δύναμη με αυτό που συνέβη χθες γι΄αυτό τον δολοφόνο. Δεν τον θεωρώ άνθρωπο, είναι δολοφόνος. Το χειρότερο που είπε είναι ότι δεν κατάλαβα τι έκανα. Αφού δεν κατάλαβε τι έκανε, τι σοκ έπαθε; Ότι τρακάρισε ένα ντουβάρι, γιατί μας κοροϊοδεύει; Όταν ένας άνθρωπος παθαίνει σοκ δεν κινείται έτσι… βγαίνει από το αυτοκίνητο και σωριάζεται στο έδαφος. Ήξερε πάρα πολύ καλά τι έκανε.  Αν ερχόταν ασθενοφόρο νωρίς, αν καθόταν εκεί, το παιδί μου μπορεί να ζούσε».

Μιλώντας για το παιδί του που τόσο άδικα έχασε, ο κ.Καρανίκας είπε:

Ο πατέρας του αδικοχαμένου 25χρονου δήλωσε ακόμα: «Ο Νάσος ήταν ένα παιδί σεβάσμιο, κοινωνικό και για να το διαπιστώσετε μπορείτε να ρωτήσετε όλη την Ηλιούπολη.

Θέλω δικαίωση, δεν θέλω να δω αυτόν τον δολοφόνο. Αυτές τις οικογένειες δεν τις ενδιαφέρει καν ο πόνος ή αν σκότωσαν παιδί. Αυτοί έχουν μάθει να κάνουν τα πάντα με τα λεφτά, δεν έχουν αισθήματα. Πήρα δύναμη γιατί χθες τον έπιασαν. Ημουν σε αναμμένα κάρβουνα και έλεγα δεν θα μπορέσουν να τον πιάσουν. Η μητέρα του δεν έχει συνέλθει ακόμα. Θέλω να είστε μαζί μου, να μην κρυφτεί το θέμα. Ο Θανάσης μου μού φωνάζει, μου δίνει δύναμη».

Πώς έγινε η τραγωδία

Ηταν ξημερώματα Τετάρτης (19/02/2020) όταν ο  δράστης που οδηγούσε ένα πολυτελές σπορ αυτοκίνητο μάρκας Corvette στην αριστερή λωρίδα της Λ. Βουλιαγμένης, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, πιθανόν μετά από ανάπτυξη υπερβολικής ταχύτητας, χτύπησε αρχικά ένα αυτοκίνητο που ήταν δίπλα του και στη συνέχεια χτύπησε μία μοτοσικλέτα που κινείτο στην δεξιά λωρίδα, με αποτέλεσμα ο οδηγός της να καταλήξει σε κολόνα και να χάσει την ζωή του.

Ο οδηγός του σπορ αυτοκινήτου όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κατέληξε στον παράδρομο όπου λίγο πιο κάτω προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και εκεί πλέον βγήκε από το όχημά του και τράπηκε σε φυγή εγκαταλείποντας το σημείο.

Με στοιχείο το αυτοκίνητο που είχε αφήσει πίσω του και βιντεοληπτικά υλικά οι άντρες της Τροχαίας προσπαθούσαν από εκείνη την στιγμή και μετά να τον εντοπίσουν με τον ίδιο να παραμένει άφαντος μέχρι σήμερα το απόγευμα.