Θες να πλασάρεις τον εαυτό σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να πετύχει αυτό το ραντεβού. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι είναι ευνόητο να του πεις τα θετικά στοιχεία που σε χαρακτηρίζουν με αποτέλεσμα να αποκτήσει μια θετική γνώμη για εσένα.

Αυτό βέβαια δε σημαίνει να του κρύψεις και τα αρνητικά σου, απλά μην τα παρουσιάσεις και εσύ με τον πιο γλάφυρο τρόπο λες και μιλάς στον ψυχολόγο σου.

Τα λάθη που έκανες στους πρώην σου

Το παρελθόν σου στο θέμα των σχέσεων δε σε χαρακτηρίζει καθόλικά και κατ’ ουσίαν για αυτό που είσαι σήμερα. Μπορεί να μίλαγες άσχημα και απότομα αλλά σήμερα να έχεις αλλάξει ουσιαστικά.

Αν του πεις τα λάθη που έκανες και μετά του πεις ότι έχεις αλλάξει, άστο κοπέλα μου, δεν πρόκειται να κρατήσει τα θετικά γιατί δε θέλει να ρισκάρει να μπει σε μια κατάσταση που θα περιλαμβάνει τα παρελθοντικά ζητήματα που είχες στις σχέσεις σου.

Μην του πεις τι σεξ έκανες με τους πρώην σου

Έλεος κάπου όμως, αν είναι να φτάσετε στο σημείο να του μιλάς εσύ για το πώς έκανες σεξ με τους πρώην και εκείνος να μην έχει μιλήσει καν και να περιμένει να ολοκληρώσεις έναν τόμο από εμπειρίες που έχεις, μην περιμένεις να χαρεί και τόσο.

Όχι από την άποψη φυσικά ότι είναι κακό να έχεις πολλές εμπειρίες, αλλά από την άποψη ότι δεν τον αφορά. Αν σε ρωτήσει βέβαια ο ίδιος, δώσε μια πιο μετριοπαθή απάντηση. Το ίδιο θα έλεγες και εσύ αν εκείνος άρχιζε να σου λέει πώς έκανε σεξ στη στάση 69 σε κάμπινγκ με την πρώην του. Δε νομίζω να τον ερωτευόσουν άμεσα από το πρώτο ραντεβού μετά από μια τέτοια πληροφορία.

Το θέμα είναι να του πεις με πιο επιφανειακό τρόπο ότι έχεις υπάρξει σε σχέσεις, έχεις κάνει και άλλες πιο προσωρινές εμπειρίες αλλά μέχρι εκεί.