Το γεγονός ότι νιώθεις διαφορετικά, έχει άμεση σχέση με το γεγονός ότι η νευροχημεία σου στον εγκέφαλο είναι στην ουσία σε μια φάση διαταραχής.

Δε νιώθεις ο ίδιος

Νιώθεις σα να είσαι ένα άλλο άτομο κα να μην καταλαβαίνεις τι σου συμβαίνει. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αλλάζει ο τρόπος που σκέφτεσαι και που αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα τόσο σε προσωπικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο.

Διάθεση για φαγητό

Από τη στιγμή που τα συναισθήματά σου επηρεάζονται, επηρεάζεται έτσι και η διάθεσή σου για φαγητό. Οι ώρες που τρως καθώς επίσης και η όρεξη ή η ποσότητα που τρώς.  Αυτό είναι λογικό καθώς τα συναισθήματά σου παίζουν καθοριστικό ρόλο σε ψυχοσωματικό επίπεδο.

Διάθεση για ύπνο

Και ο ύπνος σου διαταράσσεται. Αυτό οφείλεται ξεκάθαρα στο γεγονός ότι η διάθεσή σου είναι διαφορετική από εκείνη που είχες εσύ συνηθίσει να έχεις. Το αποτέλεσμα αυτού είναι τα πράγματα να πηγαίνουν σχετικά καλά ή σχετικά κακά στο θέμα του ύπνου.

Κυκλοθυμία

Είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο στον χαρακτήρα σου όταν είσαι ερωτευμένος. Προφανώς και η διάθεσή  σου εναλλάσσεται συνέχεια από χαρούμενη και θετική, σε απαισιόδοξη και αρκετά αρνητική.