Είναι ζώδια που έχουν κάποιες σταθερές στην καθημερινότητά τους. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι σε καμία περίπτωση δε θέλουν όμως να έχουν τα ίδια και τα ίδια σε καθημερινή βάση. Δε θέλουν τη ρουτίνα.

Λέων

Έχει τόλμη, θάρρος, πείσμα και πάθος. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως ο Λέοντας, δεν θα κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή του, γιατί του αρέσει να βαδίζει σε γνώριμα και ασφαλή μονοπάτια! Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ρισκάρει καθόλου ή ότι δεν τον πιάνουν κάποιες ξαφνικές εκρήξεις που λειτουργεί απρόβλεπτα και φέρνει τη ζωή του τούμπα…

Θέλει προκλήσεις και αλλαγές για να βρίσκει νόημα στη βαρετή του καθημερινότητα. Θέλει να κάνει κάτι το εναλλακτικό. Τις περισσότερες φορές λοιπόν, θα τον δεις να λειτουργεί συγκρατημένα, αν όμως του τύχει μία πολύ μεγάλη ευκαιρία, που θα συναρπάσει το «είναι» του και θα του προσφέρει μία ζωή έτσι όπως έχει ονειρευτεί, τότε ναι, θα ρισκάρει.

Θα πει «ναι» στον έρωτα αν και γενικά προτιμά να είναι ελεύθερος και να μην τον περιορίζει η ταμπέλα της σχέσης.

Ταύρος

Γενικά είναι ένας άνρθωπος που επιδιώκει τη σταθερότητα και δε θέλει τις απότομες αλλαγές γιατί τον φρικάρουν και τον τρομάζουν. Το θέμα είναι όμως ότι κατά βάση δεν παίρνει ρίσκα. Αν πάρει αυτά δε θα αφορούν πράγματα της καθημερινότητας.

Στα ερωτικά παρ’ όλα αυτά ο Ταύρος θα ξεφύγει από τη ρουτίνα σε σχέση με τα υπόλοιπα ζώδια του ζωδιακού κύκλου. Θα κοιτάξει να σκεφτεί μέχρι και για συγκατοίκηση ενώ κατά βάση θέλει την ηρεμία και την ησυχία του.

Ο έρωτας είναι που θα τον κάνει να πει το μεγάλο «ναι» στην αλλαγή ρουτίνας του.