Αν και ο όρος Bond Girl δεν είναι καθόλου πολιτικά ορθός τη σήμερον ημέρα, και οι παραγωγοί των νέων ταινιών κάνουν ό,τι μπορούν προκειμένου να εναρμονιστούν με το πνεύμα της εποχής, όλοι αναγνωρίζουν ότι ο πράκτορας 007 δεν θα είχε γίνει ποτέ τόσο δημοφιλής στο σινεμά χωρίς τις υπέροχες γυναίκες που πέρασαν από τις ταινίες του.

Από την Ούρσουλα Άντρες που από την αρχή ανέβασε πολύ ψηλά τον πήχυ, βγαίνοντας από τη θάλασσα με το λευκό της μπικίνι στην πρώτη ταινία Μποντ, το «Δρ. Νο» του 1962, στην Όνορ Μπλάκμαν του «Χρυσοδάκτυλου» (1964) με το απίθανο όνομα (σήμερα δεν θα γινόταν δεκτό με κανέναν τρόπο) Πούσι Γκαλόρ, και από την Μπάρμπαρα Μπαχ («Η Κατάσκοπος που με Αγάπησε», 1977) η οποία παντρεύτηκε τον Ρίνγκο Σταρ των Beatles, στη Μοντ Aνταμς, η οποία κατέχει ένα μοναδικό ρεκόρ: υποδύθηκε δύο διαφορετικά Bond Girls, στις ταινίες «O Άνθρωπος με το Χρυσό Πιστόλι» (1974) και «Επιχείρηση: Οκτάπουσι» (1983).

Στο παρακάτω βίντεο θα έχετε την ευκαιρία να δείτε όλα τα Bond Girls και να μάθετε πως είναι και τι έκαναν στη μετά Μποντ εποχή.