Η Σελήνη από τον δυναμικό Κριό μας κρατά σε εγρήγορση μέχρι το απόγευμα της Πέμπτης, οπότε πραγματοποιεί τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω, και σε συνδυασμό με την θερμοκρασία, που όλο κι ανεβαίνει, μας αλλάζει εντελώς διάθεση, μας κάνει να θέλουμε να τα πάρουμε όλα πιο χαλαρά και να χαρούμε την υπόλοιπη ημέρα βγαίνοντας και βολτάροντας και παραμελώντας τις όποιες υποχρεώσεις μπορεί να έχουμε.

Ωστόσο θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στη διαχείριση επαγγελματικών ζητημάτων, γιατί η υπεραισιοδοξία δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λανθασμένες εκτιμήσεις και τα λάθη είναι πιο πιθανά από ποτέ.

Περισσότερο ευνοούνται φυσικά οι Αιγόκεροι, ενώ και οι Κριοί δεν θα μείνουν παραπονεμένοι ενώ τα τυχερά τους θα έχουν και οι Ταύροι.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι η χαλαρή ατμόσφαιρα που επικρατεί σε σπίτι και δουλειά σας αποπροσανατολίζει κι ενδέχεται να ξεχάσετε τα σημαντικά… Οργανώστε καλύτερα τον χρόνο σας.

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες, η μέρα σας ευνοεί σε οικονομικά και σχέσεις, αρκεί να εκμεταλλευτείτε τα πλεονεκτήματά σας και να μην ξεφύγετε πολύ από το μέτρο.

Έτσι ή αλλιώς φροντίστε να απολαύσετε την ημέρα.