Με τη Σελήνη στον Ζυγό από χθες και το μεγαλύτερο μέρος της σημερινής Παρασκευής, το ενδιαφέρον μας παραμένει στραμμένο στα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας και την επιδίωξη αρμονίας στο περιβάλλον μας.

Ωστόσο, το τετράγωνό της με τονΚρόνοκαι τον Πλούτωνα  στον Αιγόκερο θα μας δημιουργήσει ένα συναισθηματικό μπλοκάρισμα και θα αυξήσει την καχυποψία μας για πρόσωπα και καταστάσεις. Αν παραμείνουμε αντικειμενικοί και ανοιχτόμυαλοι και συνειδητοποιήσουμε ότι κάποιες φορές χρειάζεται να κάνουμε υποχωρήσεις, ανάμεσα στα πρέπει και τα θέλω μας, όλα θα είναι πιο εύκολα.

Ιδιαίτερα ευνοούνται οι αέρινοι (Δίδυμοι, Ζυγός Υδροχόος) και οι πύρινοι (Κριός, Λέων, Τοξότης), οι οποίοι έχουν ανεβασμένη διάθεση και τύχη στα κοινωνικά κι ερωτικά.

Με το πέρασμα της Σελήνης το βραδάκι στον Σκορπιό και την αντιπαράθεσή της με τον Ουρανό στον Ταύρο δεν αποκλείεται να υπάρξει μια αναταραχή, μια αναστάτωση και ξεσπάσματα με την παραμικρή αφορμή.

Πιο προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι σταθεροί (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος).

Στο σύνολο της ημέρας ευνοούνται περισσότερο οι Τοξότες, οι Σκορπιοί και οι Παρθένοι.

Πιο συγκεκριμένα:

Ζυγοί και Σκορπιοί τα συναισθηματικά σας σκαμπανεβάσματα καθιστούν δύσκολη τις επαφές σας, ειδικά με πρόσωπα που δε γνωρίζετε. Ψυχραιμία!

Κριοί, Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι τα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε στην ζωή μας είναι ελάχιστα. Όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσετε αυτό τόσο πιο εύκολα θα εξελιχθούν όλα.

Παρθένοι και Ιχθύες καλό είναι να έχουμε αυξημένες απαιτήσεις συναισθηματικές ή υλικές, ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίσσονται πάντα όπως τα θέλουμε… Μετριάστε την αδιαλλαξία σας και δεν θα χάσετε!

Στο όνομα του «Εγώ θα κάνω αυτό που θέλω» πολλά πράγματα μπορεί να ειπωθούν με τρόπο που να προκαλέσουν αντιδράσεις, να οδηγήσουν σε λάθος χειρισμούς, και να μας κάνουν να τρέχουμε να μαζέψουμε από το τίποτα τα ασυμάζευτα… Το χεράκι τους σ΄αυτό βάζουν ο Ερμής από τον Υδροχόο κι ο Ουρανός από τον Ταύρο το Σάββατο. 

Ειδικά Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι, δεν αποκλείεται να βρεθείτε… στο μάτι του κυκλώνα αν δεν αποφύγετε την απολυτότητα. Μην τραβάτε το σχοινί στις διάφορες επαφές σας και θα αποζημιωθείτε.

Έτσι ή αλλιώς ανεξάρτητα από το ζώδιό σας φροντίστε να απολαύσετε τη βραδιά, και το Σαββατοκύριακο που ακολουθεί για να ξεκουραστείτε, να αποφορτιστείτε και να πάρετε τις απαραίτητες αναζωογονητικές ανάσες για την εργάσιμη για τους πολλούς εβδομάδα, που έπεται.