Ο Ερμής περνάει σήμερα στον Υδροχόο, όπου και θα παραμείνει έως τις 2 Φεβρουαρίου,  αλλάζοντας τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις καταστάσεις που βιώνουμε, αλλά και τη ματιά μας στα πρόσωπα που μας περιτριγυρίζουν, στην προσπάθειά μας να κάνουμε κάποια πράγματα και να προχωρήσουμε προς τα μπροστά.

Ακόμα και η καθημερινότητά μας αποκτά έναν ιδιαίτερο ρυθμό, ενώ δεν αποκλείεται να κεντρίσουν το ενδιαφέρον μας ιδέες και γνώσεις που μέχρι πρότινος δεν είχαμε σκεφτεί. Το βέβαιο είναι ότι θα γίνουμε πιο εγκεφαλικοί στις προσεγγίσεις μας και θα έχουμε αρκετές πρωτότυπες ή και εκκεντρικές ιδέες.

Περισσότερο ευνοούνται φυσικά οι Υδροχόοι, οι οποίοι είναι άκρως δημιουργικοί, και δεν σταματούν να εφευρίσκουν τρόπους ώστε να κάνουν την ζωή τους σε δουλειά και σπίτι πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική. Απλά φροντίστε τις ιδέες που αξίζουν όχι μόνο να τις εκφράζετε αλλά και να τις εφαρμόζετε.

Λέοντες, Ταύροι και Σκορπιοί ενίοτε αξίζει να πειραματίζεσαι, οπότε δοκιμάστε καινούργια πράγματα και τακτικές στη δουλειά αλλά και στη σχέση σας, αλλάξτε την καθημειρνότητα ή το σπίτι σας, κυρίως, μην επαναλαμβάνετε τα ίδια και τα ίδια, εφόσον δεν λειτουργούν και δεν θα χάσετε!

Αιγόκεροι, Καρκίνοι και Ζυγοί ρισκάρετε σε κάτι διαφορετικό τόσο στα οικονομικά, όσο και στα προσωπικά σας, εφόσον οι έως τώρα κινήσεις σας δεν απέδωσαν τα προσδοκώμενα και θα αποζημιωθείτε...

Τα ζώδια και η διακοπή καπνίσματος

Ανεξάρτητα από την επιρροή του Ερμή στον Υδροχόο, που όπως προαναφέραμε επηρεάζει σχεδόν όλους τους ζωδιακού τύπους, βοηθώντας τους ακόμη και να διακόψουν κακές συνήθειες, πώς βλέπουν τα ζώδια την διακοπή καπνίσματος; Πέρα από το στερητικό σύνδρομο που ο καθένας αντιμετωπίζει οι αντιδράσεις των ζωδίων στην ιδέα αυτή παραμένουν μοναδικές:

Κριός

Επειδή για αυτόν το τσιγάρο είναι ένας τρόπος να ηρεμεί από την ένταση της δουλειάς, νιώθει άσχημα που το κόβει. Κυρίως αισθάνεται θλίψη.

Ταύρος

Δεν είναι κάτι πολύ δύσκολο για τον Ταύρο. Αν έχει σχέση με μη καπνιστή, θα κόψει το τσιγάρο ακόμη πιο εύκολα και άμεσα.

Δίδυμοι

Είναι σίγουρο πως δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα το τσιγάρο. Κυρίως για τη φιγούρα κάπνιζαν οπότε, το ότι το έκοψαν είναι σχετικά εύκολο.

Καρκίνος

Επειδή με τους εθισμούς δένονται συναισθηματικά και ψυχολογικά, για τους Καρκίνους είναι ακόμη πιο δύσκολο καθώς δε θέλουν να αποχωριστούν κάτι που αγαπάνε.

Λέων

Είναι το ζώδιο που επειδή βάζει πάνω από όλα το σώμα, την εμφάνιση και το γυμναστήριο, θα κόψει το κάπνισμα και θα είναι και περήφανος για αυτό.

Παρθένος

Δεν έχει χειρότερο από το να κόψει το τσιγάρο. Τα νεύρα του θα είναι συνέχεια ενεργά έτσι ώστε να τα ξεσπά με το παραμικρό σε γκρίνια και φωνές.

Ζυγός

Μέχρι να βρει την ισορροπία και την αρμονία που τόσο αγαπά και εκτιμά, το στερητικό θα τον κάνει αντικοινωνικό και εσωστρεφή για το πρώτο διάστημα.

Σκορπιός

Δε θέλει να κόψει το τσιγάρο. Αν το σταματήσει θα είναι γιατί έπρεπε για λόγο υγείας να το κάνει. Θα γκρινιάζει και θα πεινάει συνέχεια.

Τοξότης

Μόλις ο Τοξότης κόψει το κάπνισμα, τρώει πάρα πολύ και μεγάλες ποσότητες. Δεν του αρέσει να κάνει κάτι γιατί «πρέπει» αλλά γιατί «θέλει».

Αιγόκερως

Δε δένεται ιδιαίτερα με τους εθισμούς. Το ζώδιο αυτό έχει το προνόμιο να έχει αρκετό κυνισμό με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει επίσης κυνικά την όλη κατάσταση.

Υδροχόος

Είναι σίγουρο ότι θα έχει υπερένταση, αυπνία, πείνα και υπερκινητικότητα. Είναι δύσκολο για αυτό το ζώδιο να κόψει το κάπνισμα. Δεν είναι όμως ακατόρθωτο.

Ιχθύς

Θα στεναχωριέται και θα μελαγχολεί κυρίως, όλο αυτό γιατί είχε συνδυάσει το τσιγάρο με την παρέα και την καλοπέραση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από