Το online shopping έχει κλέψει τις καρδιές πολλών καταναλωτών κατά τη διάρκεια της τελευταίας δεκαετίας. Όμως και εμείς που προτιμάμε την παραδοσιακή βόλτα στα μαγαζιά δεν πρέπει να αγνοούμε τις ευκαιρίες που μας προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες. Εκμεταλλευόμενοι τις επιλογές που μας δίνει το smartphone μας, μπορούμε να βελτιώσουμε σημαντικά την εμπειρία των αγορών μας, να διαλέξουμε τα σωστά προϊόντα, αλλά και να επωφεληθούμε από ένα πλήθος προσφορών. Πρόσφατα, στα μέσα που έχουμε στη διάθεσή μας για αυτό το σκοπό προστέθηκε και το ανανεωμένο Bonus App της Alpha Bank.

Ψώνια τελευταίας τεχνολογίας

Υπάρχει έστω και ένας άνθρωπος που να μην έχει προωθήσει στους φίλους του μια φωτογραφία από το δοκιμαστήριο; Το γεγονός ότι μπορούμε να μοιραστούμε αρχεία με όλο και περισσότερη ευκολία μας έχει γλιτώσει από αμέτρητες αποτυχημένες αγορές – και έχει αυξήσει τη χαρά μας για τις επιτυχημένες, την ώρα που φτάνουμε στο ταμείο.

Ταυτόχρονα, η online παρουσία των καταστημάτων μας βοηθά να αποφύγουμε την ταλαιπωρία και τη σπατάλη. Ήδη πριν ξεκινήσουμε από το σπίτι, οι περισσότεροι από εμάς έχουμε κάνει μια «βόλτα» από το e-shop της εταιρείας, έχουμε εντοπίσει τα αγαπημένα μας προϊόντα και έχουμε ελέγξει τη διαθεσιμότητά τους στα κοντινότερα φυσικά καταστήματα. Και για να είμαστε σίγουροι ότι δεν θα βρεθούμε αντιμέτωποι με κατεβασμένα ρολά, πριν φορέσουμε το μπουφάν μας ρίχνουμε και μια ματιά στο ωράριο λειτουργίας!

Το μεγαλύτερο ελάττωμα των online αγορών, είναι η αδυναμία μας να ελέγξουμε την ποιότητα των υλικών του προϊόντος που μας ενδιαφέρει. Ωστόσο, αν αρκεί να δοκιμάσουμε ένα ρούχο ή ένα ζευγάρι παπούτσια για να βγάλουμε ορισμένα συμπεράσματα, δεν ισχύει το ίδιο και για αντικείμενα όπως οι ηλεκτρονικές συσκευές. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πάλι το smartphone που δίνει τη λύση: Αρκεί μια αναζήτηση στο internet για να ανακαλύψουμε αμέτρητες κριτικές χρηστών. Το σημαντικότερο; Μπορούμε ταυτόχρονα να κάνουμε και σύγκριση τιμών με άλλα φυσικά και online καταστήματα, ώστε να είμαστε σίγουροι ότι ανακαλύψαμε την καλύτερη προσφορά.

Ακόμη περισσότερες καινοτομίες στο shopping

Η ανανεωμένη εφαρμογή Bonus App, αναβαθμίζει ακόμη περισσότερο την εμπειρία των αγορών μας. Μέσα από αυτή, εξοικονομούμε χρόνο και χρήματα, καθώς μπορούμε να διαχειριστούμε εύκολα και σωστά τους πόντους επιβράβευσης bonus που κερδίζουμε κατά τις αγορές μας με τις κάρτες Bonus της Alpha Bank.

Χρησιμοποιώντας το Bonus App:

  • Έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε με πιο χρηστικό, εξατομικευμένο τρόπο τη λίστα συνεργατών του Προγράμματος Bonus, ώστε να εντοπίζουμε εύκολα την πιο κατάλληλη προσφορά ακόμη και αν βρισκόμαστε ήδη στον δρόμο.
  • Ενημερωνόμαστε εγκαίρως για τα Hot Offers, δηλαδή για τις μεγάλες προσφορές με σύντομη ημερομηνία λήξης. Έτσι αυξάνουμε το κέρδος κατά την εξαργύρωση των πόντων μας.
  • Εντοπίζουμε ευκολότερα τα κοντινά συνεργαζόμενα καταστήματα, απλώς ανοίγοντας τον χάρτη εντός της εφαρμογής.
  • Σε περίπτωση που δεν διαθέτουμε τους απαιτούμενους bonus πόντους για να επωφεληθούμε της αγαπημένης μας προσφοράς, μπορούμε να ζητήσουμε από τα αγαπημένα μας πρόσωπα να μας μεταφέρουν κάποιους από τους δικούς τους, εύκολα και γρήγορα. Με αυτό τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι δεν θα γυρίσουμε στο σπίτι με άδεια χέρια.

Όπως καταλαβαίνετε, υπάρχουν αμέτρητοι λόγοι να μην κρατάτε το κινητό σας στην τσάντα σας κατά τη διάρκεια των αγορών σας. Και σε περίπτωση που σας ανησυχεί το ενδεχόμενο να εξαντληθούν τα δεδομένα, αν είστε συνδρομητής Vodafone το Bonus App το φροντίζει και αυτό: Εξαργυρώνοντας 1.000 πόντους, μπορείτε να φορτώσετε στο κινητό σας 500 MB για ένα μήνα!