Μέσα στο 2020 θα γίνει επιτέλους διαθέσιμο και στην Ελλάδα το Disney+, η streaming πλατφόρμα της Disney. Στις 31 Μαρτίου το Disney+ θα κάνει πρεμιέρα σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία και άλλες χώρες που θα ανακοινωθούν σύντομα – πιθανότατα η δική μας θα είναι μία από αυτές.

Την Πρωτοχρονιά η Disney ανακοίνωσε με ένα βίντεο το νέο περιεχόμενο που έρχεται στην πλατφόρμα το 2020, και περιλαμβάνει μια μικρή έκπληξη: τη σειρά της Marvel «WandaVision», που αναμενόταν στις οθόνες το 2021 αλλά τελικά θα τη δούμε φέτος. Φαίνεται πως η πίεση είναι μεγάλη για πρωτότυπο περιεχόμενο, και ένας «Mandalorian» δεν φέρνει την άνοιξη. Δεν πρόλαβε η συγκεκριμένη σειρά να ρίξει το «Stranger Things» του Netflix από την πρώτη θέση των πιο περιζήτητων σίριαλ, και το Netflix ξαναπήρε την πρωτιά με νέα σειρά, το «The Witcher».

Έτσι το 2020 στο Disney+ θα φέρει εκτός από τη δεύτερη σεζόν του «The Mandalorian» και δύο σειρές της Marvel (η άλλη είναι το «Falcon and the Winter Soldier»), τα live action ριμέικ της Disney που είδαμε το 2019 στους κινηματογράφους («Αλαντίν» και «Βασιλιά των Λιονταριών») και πολύ ακόμη νέο περιεχόμενο που μπορείτε να δείτε στο παρακάτω βίντεο: