Τους γονείς τους ζητά να δει ο τετράχρονος στη Νέα Αλικαρνασσό που προς το παρόν φιλοξενείται από την οικογένεια του 54χρονου που προφυλακίστηκε για τον φόνο της συζύγου του.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι θα γίνει με την ανατροφή του μικρού και ποιος θα την αναλάβει.

Ο μικρός παρακολουθείται από παιδοψυχολόγους και ειδική ομάδα παιδαγωγών.

Στο μεταξύ, σοκάρουν τα όσα περιγράφει ο αστυνομικός πατέρας της 33χρονης Αδαμαντίας, Ιωάννης Αντύπας, κατηγορώντας τον 54χρονο πως κακοποιούσε τη κόρη του.

Όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, η κόρη του ήταν θύμα χρόνιας ενδοοικογενειακής βίας και η ζωή της δίπλα στον 54χρονο σύζυγό της που έμελλε να είναι ο δολοφόνος της, ήταν εφιαλτική.

«Και τότε που ήταν έγκυος την χτυπούσε. Ακόμη και στην κοιλιά», είπε και αποκάλυψε ότι το παιδί του ζευγαριού γεννήθηκε με προβλήματα εξαιτίας των χτυπημάτων που δεχόταν η μητέρα του.

Φανερά συγκλονισμένος από το χαμό του παιδιού του, ο πατέρας της 33χρονης μιλώντας στην ΑΝΤ1 ανέφερε: «Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Η κόρη μου είχε καταντήσει κτήμα του. Δεν έχει κανένας το δικαίωμα να στερεί τη ζωή. Τι ήταν η κόρη μου; Το κτήμα του; Τον είχε συγχωρέσει τόσες φορές και δεν τον είχε πάει στην αστυνομία.

Είχε χαρίσει στη ζωή της κόρης μου ένα παιδί ανάπηρο και αυτό γιατί την βάρεσε όταν εκείνη ήταν τριών μηνών έγκυος. Δεν το ξέραμε και γέννησε ένα παιδί ΑμεΑ.

Είχαμε πάρει το παιδί μας εδώ και ήρθε και μας είπε ότι είναι μετανιωμένος. Πιστέψαμε ότι μας έλεγε, αλλά το παιδί μας συνέχιζε να τρώει ξύλο», κατέληξε ο πατέρας του θύματος.