Σχεδόν μια εβδομάδα από τα Χριστούγεννα σε γιορτινό κλίμα μας βάζει σήμερα Δευτέρα η Σελήνη στον Λέοντα, καθώς μας ξεσηκώνει για να το ρίξουμε… έξω, να βγούμε και να διασκεδάσουμε, να μοιραστούμε όμορφες στιγμές με αγαπημένους και φίλους αλλά και να κάνουμε νέες γνωριμίες και να φλερτάρουμε.

Παράλληλα η τάση να ξεχωρίσουμε γίνεται έντονη κι έτσι βγαίνουμε με δυναμισμό στο προσκήνιο και διεκδικούμε να στραφούν τα φώτα πάνω μας. Απλά προσέξτε στην προσπάθειά σας να πρωταγωνιστήσετε στις εξελίξεις να μην παρατραβήξετε το σχοινί και να μην γίνετε υπερόπτες και αλαζόνες, γιατί θα βρεθείτε στο επίκεντρο αλλά για λάθους λόγους.

Περισσότερο επηρεάζονται τα ζώδια της φωτιάς και του αέρα.

Ιδιαίτερα Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι έχετε το νου σας στο σπίτι ή τη δουλειά σας, αφού ο καθένας σας θα κοιτάει να γίνει το δικό του και όχι ότι είναι το σωστό, με μεγάλες πιθανότητες να ξεφύγει η κατάσταση. Κανονονίστε να βγείτε καλύτερα.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι συναισθηματική αστάθεια και εκνευρισμός σας ωθεί να ξεσπάσετε ξοδεύοντας χρήματα και κάνοντας ζήλιες. Βρείτε άλλο τρόπο να εκτονώσετε την περίσσεια ενέργειά σας.

Πώς όμως αρέσει στους Λέοντες να διασκεδάζουν;

Η λέξη διασκέδαση θα μπορούσε να έχει δίπλα την εικόνα ενός Λέοντα, ο οποίος χρειάζεται το ξεφάντωμα, θέλει να χορέψει, να γλεντήσει και να ξοδέψει, του αρέσει να εκδηλώνεται και να εντυπωσιάζει. Θα το ρίξει έξω, πηγαίνοντας στα καλύτερα, στα ακριβότερα, εκεί που συχνάζουν επώνυμοι! Του αρέσει η υπερβολή και η αυτοπροβολή οπότε θα χορέψει, θα κεράσει, θα κάνει την κίνηση που θα καταφέρει να εντυπωσιάσει. Δεν θα αρνηθεί να βρεθεί σε νυχτερινά κέντρα και γενικότερα οπουδήποτε μπορεί να εκδηλωθεί κέφι, όμως καθώς αγαπάει και την χλιδή, θα βρεθεί σε ιδιαίτερους χώρους ψυχαγωγίας, αλλά και σε άλλους με κύρος.

Ποιοι ζωδιακοί τύποι τον συναγωνίζονται;

Φυσικά ο Τοξότης που αγαπάει την κίνηση τη δράση και την περιπέτεια εύκολα θα ξενυχτήσει μέχρι πρωίας. Μπορεί να τον συναντήσεις οπουδήποτε, και σε ξενυχτάδικα και σε συναυλίες και σε παραστάσεις διαφόρων ειδών, αρκεί να ζήσει μια επιπλέον εμπειρία. Απορρίπτει μόνο αυτά που τα έχει ζήσει πολλές φορές και τα έχει βαρεθεί. Θα χορέψει, θα πιει, θα μεθύσει, φθάνοντας στα άκρα…

Της διασκέδασης είναι και ο Κριός, καθώς του αρέσουν οι εμπειρίες, οι παρέες, και αγαπάει το ξεφάντωμα. Δεν θα αρνηθεί προτάσεις για νυχτερινή έξοδο, και θα του δώσει να καταλάβει είτε βρεθεί σε πάρτι, νυχτερινά κέντρα, ή σε συναυλία καλλιτέχνη που συμπαθεί. Σε μια παρέα ο Κριός είναι αυτός που θα δώσει ιδέες, θα κάνει προτάσεις και γενικότερα θα δώσει ώθηση στις καταστάσεις. Θα βγει κι όταν νιώθει πεσμένη την ψυχολογία του και θα πιει.

Στους γλεντζέδες ανήκει και ο Δίδυμος. Στη διασκέδαση του θέλει ένταση, ποικιλία, του αρέσει να βρίσκεται σε χώρους με κόσμο που να μπορεί να κινηθεί ελεύθερα, να πιει και να χορέψει και να γνωρίσει καινούργια πρόσωπα. Παντού θα βρεθεί και σπάνια θα απορρίψει, καλά θα περάσει σε πάρτι και όχι μόνο και γενικότερα οπουδήποτε υπάρχει κέφι και ένταση. Μάλιστα είναι αυτός που θα ξεσηκώσει την παρέα του, θα προτείνει, θα δώσει ιδέες για το που και για το πότε.

Ο Ζυγός αγαπάει την παρέα, οπότε με τα φιλικά του άτομα όταν είναι μπορεί να βρεθεί οπουδήποτε.  Σαν χαρακτήρας ανήκει στους γλεντζέδες, θα πιει, θα χορέψει, θα τραγουδήσει, θα μεθύσει και τον πόνο του θα πνίξει. Θα πάει στα νυχτερινά κέντρα, όμως θα αναζητήσει και κάτι πιο ψαγμένο, περίεργο και το εντυπωσιακό. Ως κοινωνικός τύπος που είναι θέλει να γνωρίζει καινούργια πρόσωπα, θα γλεντήσει, θα διασκεδάσει, θα φλερτάρει.

Ο Σκορπιός δεν μπορείς να πεις πως ανήκει στους γλεντζέδες, ωστόσο αγαπά τη νύχτα, τα σκοτεινά και τα υπόγεια τον ελκύουν, και πολλές φορές οι χώροι της διασκέδασης του είναι ασυνήθιστοι. Σπανίως θα βρεθεί όπου να ‘ναι, δεν πηγαίνει σε μέρη που νιώθει πως δεν του ταιριάζουν και συνήθως έχει και συγκεκριμένα στέκια. Σίγουρα πάντως θα πιει και θα φλερτάρει, αφού οπουδήποτε βρεθεί ζητάει τον αισθησιασμό.

Απαραίτητη είναι η διασκέδαση και για τον Υδροχόο. Και μάλιστα τις περισσότερες φορές τη θέλει ζωηρή έως και ξέφρενη. Θα το ξενυχτήσει μέχρι που να βγει ο ήλιος την επόμενη μέρα, δεν θέλει εκπτώσεις όταν ψυχαγωγείται και διασκεδάζει. Αγαπάει τα περίεργα και τα πρωτότυπα, θέλει να κάνει αυτά που δεν κάνουν οι πολλοί, θα φτάσει στα άκρα, συνειδητά θα βγει εκτός ελέγχου, ενώ θα το ρίξει έξω, και στη χαρά και στη λύπη!