Δεν θα μπορούσε η σημερινή Πέμπτη με την Πανσέληνο στους επικοινωνιακούς Διδύμους,  παρά να είναι μια διασκεδαστική ημέρα από την άποψη ότι θα είμαστε πιο ανοιχτοί, άμεσοι και ανάλαφροι, και θα επικοινωνήσουμε ιδέες, απόψεις και συναισθήματα, γεγονός που θα αποφέρει κέρδη σε σπίτι και δουλειά.

Πληροφορίες και αποκαλύψεις είναι στο πλάνο, ωστόσο, προσέξτε πώς θα τις διαχειριστείτε επειδή κάποιοι ενδέχεται να υπερβάλλουν, μεγαλοποιώντας όσα μεταφέρουν για δικούς τους λόγους, και μπορεί να την… πατήσουμε ή να πούμε πράγματα που δεν πρέπει και να εκτεθούμε ανεπανόρθωτα.

Περισσότερο φυσικά επηρεάζονται (ποιοι άλλοι;) οι Δίδυμοι, οι οποίοι δεν έχουν παρά να αξιοποιήσουν την… ώθηση που τους δίνουν οι πλανήτες για να κάνουν ένα ακόμη βήμα προς τις επιδιώξεις και τους στόχους τους, και ταυτόχρονα να απολαύσουν την ημέρα.

Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες δεν αποκλείεται από την υπερένταση που θα έχετε λόγω των πολλών υποχρεώσεων και ανοιχτών θεμάτων, να κάνετε υπερβολές ή πείτε διάφορα που δεν χρειάζετε. Αξιοποιήσετε την αμεσότητα που σας διακρίνει, αλλά ελέγξτε τον αυθορμητισμό σας για να λύσετε τα υπάρχοντα θέματά σας στη δουλειά ή το σπίτι κι όχι να δημιουργήσετε καινούργια!

Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι νέες προοπτικές ανοίγονται στην εργασία σας κι όχι μόνο, απλά μη  μη δένετε και κόμπο ό,τι θα γίνουν όσα σας υπόσχονται πρόσωπα που δεν γνωρίζετε καλά!